Kötészeti munkatárs(ak)

budapesti és gödöllői telephelyre

 

A munkakör célja

A kötészeti munkatárs(ak) a kötészet gyártási folyamatainak zökkenőmentességét biztosítják gépesített és kézi kötészeti feladatok ellátásával. A gyártási dokumentációkban paraméterezett és a szakmai, vevői elvárásoknak megfelelő termékek előállításában való aktív részvétellel működnek közre a késztermékek előállításában. A részükre kiadott kötészeti feladatokat a minőségi és mennyiségi elvárások szerinti biztosítják a minőségellenőrzési elvárásokban rögzítettek szerint.

Export termékmenedzser

munkatárs magas szintű német nyelvtudással

 

A munkakör célja

A termékmenedzser a vállalat kereskedelmi folyamatainak működtetését támogatja. Aktív, közvetlen, napi kapcsolatban áll a megrendelőkkel, a gyártás és a közvetlen vezető segítségével támogatja az ügyféligények minőségi kielégítését tanácsadással, illetve a reakcióidő folyamatos csökkentésével. Saját felelősségi területén belül részt vesz az árképzésben, követi az ügyfelek nyomdai megrendeléseinek útját azok teljesüléséig. Javaslatokat ad a termékfolyamatok fejlesztésére, illetve közreműködik azok működtetésében.

Delphi fejlesztő

 

A munkakör célja

A vállalat fejlesztői, túlnyomórészt a nyomda számára készítenek egyedi programokat, amelyek az ügyfél által adott forrásanyagokból (PDF, csv, txt, xml, xls(x), dbf, html, pcl, stb), nyomdakész anyagokat (XPF = PDF + XML vezérlés + nyomdai gyártást segítő kimutatások) állítanak elő, illetve szakmai kérdésekben kapcsolatot tartanak az ügyfelekkel. Emellett a vállalat folyamatainak segítéséhez hatékonyabb/automatizált megoldásokat dolgoznak ki. Ezzel számos kihívást jelentő fejlesztésre is adódik lehetőség. A feladatok elvégzéséhez elengedhetetlen a fejlesztő eszköz alapos ismerete, rendszerben való gondolkodás, gyors, hibamentes, önálló fejlesztés, illetve a gyors probléma megoldási és megértési képesség. Általában a fejlesztéseket rövid határidővel illetve párhuzamosan kell végezni.
 
© 2015 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva