Az egészség jó befektetés!

oxygen-wellness-esettanulmany.jpg
Megrendelő

Oxigén Wellness Naphegywww.oxygenwellness.hu

Kihívás

Az egészségmegőrzésben nagy szerepet játszanak a fitnesz-wellness egészség klubok, melyek közül az OXYGEN-csoport tagjai egyértelműen a prémium kategóriát képviselik. Az Oxygen Wellness Naphegy exkluzív szolgáltatáscsomagjai és az impozáns környezet megismertetésére bemutató anyagot készített. A kész grafikai állományhoz olyan külső megjelenést kellett terveznünk, amely első pillantásra tükrözi a magas színvonalat.
Megoldás

Az elvárás az volt, hogy a katalógus ne csak látványában legyen rendkívüli, de azt megtapintva az ügyfél azonnal érzékelje, hogy nem átlagos minőséggel van dolga. Javaslatunkra a borítóra soft touch fólia került, mely karc- és ujjlenyomatmentes, emellett bársonyos tapintást kölcsönöz az anyagnak; a borító szövegét aranyfóliával tettük még nemesebbé. Az eredmény egy elegáns, letisztult kiadvány lett.
oxygen-wellness-videonyito.jpg

„Rövid Oxygen Kalauzunk segítségével szerettük volna megismertetni vendégeinket szolgáltatásainkkal és gyakorlati segítséget nyújtani a nálunk töltött idő még kellemesebbé tételéhez. Az ügyfeleknek nagyon tetszett a katalógus, szívesen vették kézbe és lapozgatták. A Prime Rate-tel való együttműködésnek köszönhetően egy igazán exkluzív, a cég értékeit küllemében is megjelenítő kiadvány jött létre.”

Szonda Kornélia –
ügyvezető igazgató, Oxygen Naphegy Kft.

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva