A csomagolás a meglepetés része

springday-esettanulmany2.jpg
Megrendelő

Springday Health Club
 
springday logo
 
https://springday.hu
Kihívás

A nemrégiben nevet váltott Springday Health Club számára fontos volt, hogy új nevük gyorsan közismertté váljon. Az új név és logó népszerűsítésére jó lehetőséget láttak a VIP-ügyfeleknek a MILON köredzéseken használt elektromos mérőóra átadásában. Egy olyan díszdobozt terveztek az órának, mely az exkluzivitáson túl, az új arculati elemeket (színek, grafika) is magán hordozza.

Megoldás

Az egyik szempont, hogy az óraszíj szépen mutasson a tartóban, ezért hosszúkás dobozformátumot választottunk. A másik cél, hogy a megajándékozott ügyfél egy szokatlan kivitelű ajándékdobozt kapjon, így a „Springday” feliratot lézervágóval „metszettük ki”.  A feliraton keresztül átsejlik az ajándék, míg a másik oldalon a köredzés termékelőnyei olvashatóak.

springday-esettanulmany-videonyito.jpg

„Az óratartó tok nagy sikert aratott vendégeink körében. A cég színeit és logóját megjelenítő kék-sárga doboz, mely a mérőórát rejti, azt sugallja VIP-ügyfeleinknek, hogy hűségükért megajándékozzuk őket. A Prime Rate segítségével egy igazán tetszetős csomagolásban és cégünk hírnevéhez méltó módon tudjuk átadni partnereinknek a MILON órát.”

Fürst István – brand manager
Springday Health Club

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva