Hidd el, lehetséges!

Budapest-Bank-esettanulmany.jpg
Megrendelő

Budapest Bank Zrt.www.budapestbank.hu
Kihívás

Szinte már közhelyszámba megy, amikor arról beszélünk, hogy napjainkban milyen nehéz hatásos marketinganyagot kitalálni. A Budapest Bank is szembesül ezzel a ténnyel  kampányainak tervezésekor. Prémium Kölcsön ajánlatukat is figyelemfelkeltő köntösbe szerették volna öltöztetni, melyhez a bank ügynöksége – az ATL felületekhez igazodva – görkorcsolyás kreatívot tervezett.
Megoldás

Mi kölcsönöz egyedi formai megjelenést egy görkorcsolya képének és hogyan lehet visszaadni azt a gördülékenységet, amit egy TV reklámban könnyedén lehet érzékeltetni? Többféle elképzelés született, melyek közül a nyertes egy valódi cipőfűzős megoldás lett. A DM-levelet összefűző és a görkorit élővé varázsoló ötlet nem csak tetszést aratott, de igazán emlékezetes is maradt a bank ügyfeleinek körében.
BB-video-nyito.jpg

"A DM-levél lekövetése során egyértelműen azt a visszajelzést kaptuk, hogy a Bank ügyfeleinek nagyon tetszett a szokatlan, játékos megoldás és külön értékelték a kreatív megjelenést. A kampány eredményei teljesítették a kitűzött célokat, ami nagyban köszönhető, hogy ügyfeleink teljeskörű tájékoztatását egy olyan figyelemfelkeltő kreatív anyagban sikerült megvalósítani, mely valóban eredményesen tudott hozzájárulni a teljes kampány sikeréhez.

Bodrogi Sándor – CRM kampánymenedzser
Budapest Bank Zrt.

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva