VIP méret – VIP ajánlat

intersport-oriasi-esettanulmany.jpg
Megrendelő

Intersportwww.intersport.hu
Kihívás

A lakossági kiskereskedelemben értékesítők közös problémája, hogy miként csalogassák vissza gyakrabban rendszeres vásárlóikat. Az Intersport időről időre kedvező ajánlatokkal lepi meg törzsvásárlóit, postai értesítőt küldve számukra. Most azonban a szokásos képeslapok helyett egy merőben más és garantáltan hatékony eszközzel szerették volna VIP-vevőik figyelmét felhívni az aktuális promócióra.

Megoldás

A kérdés az volt, hogy a törzsvásárlókhoz postán érkező számtalan, nagyon hasonló küldemény közül mivel tűnjön ki az Intersport meghívója. Végül egy széthajtható, és különlegesen nagy formátumú DM típusra esett a választás, amely méretével is utalt a grandiózus ajánlatra és a hatalmas választékra. A self-mailerként feladott óriás DM-levél kiemelkedő hatékonysággal keltette fel a címzettek figyelmét.

intersport-esettanulmany-videonyito.jpg

„A Prime Rate-tel együttműködve a pilot sikeresnek bizonyult. A korábbi képeslapos kampányokhoz viszonyítva megkétszereződött az akcióban vásárlást lebonyolító törzsvásárlók száma. Az óriás DM-levél jelentősen drágább a hagyományos DM levelekhez képest, így a jövőben is szelektált vevőkörnek és kiegészítő marketingelemekkel kombinálva fogjuk használni, hogy a hatékonyságát megsokszorozva megérje ezt a típust választani."

Nyakas Ildikó – Marketing – IS Sport Bt. 

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva