BB Bank – Átlátható ajánlat

BB-atlathato-ajanlat4.jpg
Megrendelő

Budapest Bank Zrt.www.budapestbank.hu
Kihívás

A pénzintézetek bizalomépítő és -erősítő tevékenységének egyik alappillére vonzó kölcsönajánlatok kidolgozása és kommunikálása az ügyfelek felé. A Budapest Bank ezúttal kisvállalkozóknak kínált személyre/cégre szóló, igen kedvező és jól átlátható kölcsönkonstrukciót. A közvetítendő üzenet kulcsszava az átláthatóság volt, melyet a bank küldeményében formailag is érzékeltetni szerettet volna.
Megoldás

Mégis miként lehet papír alapon az átláthatóságot megjeleníteni? A megoldás: az üzenet hordozója víztiszta PVC lett. A papírra nyomtatott személyre szóló ajánlat a műanyag hordozóra kasírozással került fel és pausz borítékban jutott el az ügyfelekhez.
BB-atlathato-ajanlat-video-nyito-kep.jpg

"Már az előkészületi munkálatok alatt sok pozitív visszajelzést kaptunk a kollégáktól a levél tartalma és a megjelenése közötti összhanggal kapcsolatban, viszont a mérce mégiscsak a megkeresett ügyfelek reakciója volt, amely a levél kiküldését követő telefonbeszélgetések alapján tetszést aratott. A kampány az előzetes várakozásokon felül teljesített. Ehhez a sikerhez feltételezzük, hogy a levél figyelemfelkeltő és a megszokottól eltérő kinézete is hozzájárult.

Sasvári Zita – Szenior CRM kampánymenedzser
Budapest Bank Zrt.

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva