hirlevel-majus-best-print.jpg
Virtuális aranyérem
– 2017. május 30.

Ha lenne dobogó és éremosztás a szakma egyik legrangosabb versenyén, a Best Print Hungaryn, akkor a Prime Rate a dobogó legfelső fokán állva vehette volna át az aranyérmet a Különleges kivitelű kiadványok kategóriába benevezett Rundpanorama von Wien (Bécsi körpanoráma) című munkájáért.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a szakmai zsűri Arany fokozatú oklevéllel jutalmazta a kiadványt. A keménytáblás könyv érdekessége, hogy a néhány oldalnyi leírást tartalmazó irka belív után, egy hosszan kihajtható leporelló következik. A XIX. századi bécsi városfalról készült harmonikakönyv megrendelője egy osztrák könyvkiadó, a W-H Edition Winkler-Hermaden volt.

A majdnem 4 méteres leporelló lap egyben történő kinyomtatása ofszet technológiával lehetetlen, a részekből való összeragasztásnál pedig félő volt, hogy elvész az egységes panoráma látványa. Kötészeti szakembereink precíz kézi munkával oldották meg a feladatot. A 13 részből álló leporelló egyben kinyomott oldalnak tűnik.

A versenyen a Print & Publishing szakfolyóirat „Harmónia 2017” külön díját is elnyertük a Víg Színháznak készült „Pál utcai fiúk” okos DM megalkotásáért. Mindkét díj óriási elismerést jelent számunkra.

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva