hirlevel-majus-godollo.jpg
Tervekből kivitelezés
– 2017. június 15.

Beruházásokban gazdag évünk van. A digitális nyomtatásban tovább erősítettük vezető szerepünket a második HP 12000 B/2 színes és a hetedik nagy teljesítményű Xerox Nuvera 314 EA egyszínes nyomógéppel.

Gödöllőn 2017 áprilisában átadásra került a 3200 négyzetméteres zöldmezős beruházásban épült ofszet nyomdaüzem. Az új telephelyre folyamatosan érkeznek
új nyomógépek és kötészeti berendezések.
A beruházás „ékköve” a júliusban telepítésre kerülő Heidelberg SX B/1 8 színes nyomógép, míg a legkülönlegesebb berendezés talán a Wohlenberg Quickbinder ragasztókötőgép.

A berendezés különlegessége abban rejlik, hogy az elterjedt hot melt és pur ragasztókötés mellett hideg ragasztás opcióval is bír.
A technológia nagy előnye a gyönyörűen nyíló és kifekvő könyv, amely a kiadói világ egyes szegmenseiben (pl. zeneműkiadók) különösen fontos.

Természetesen tudjuk, hogy elkötelezett, ügyfélorientált és motivált kollégák nélkül a csúcsminőségű berendezések mit sem érnek. Így nagy hangsúlyt helyezünk a külső és belső képzési programokra, új tehetséges kollégák felvételére, az alkotó munkahelyi légkörre, az őszinte és partneri kommunikációra is.

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva