pink-edm2.jpg
Újdonságok, kreatív megoldások
a digitális nyomtatásban

– 2017. november 15.

Fehér és pink nyomtatás

Néhány hete fejeződött be a második HP Indigo 12000 nyomógép upgradeje, mellyel ismét új lehetőségek nyílnak a kreatív tervek megvalósításához.

Az anyagukban színezett kartonra készülő különleges meghívók, kiadványok, könyvborítók exkluzív hatást keltenek. Talán ezért is egyre népszerűbbek a megrendelők körében, hiszen egyediséget sugároznak.

Az ilyen alapanyagok elkészítéséhez szükséges a fehér szín nyomtatásának lehetősége, akár önmagában használva, akár egy színes nyomat „alá” nyomva, hogy a color nyomás színei ne torzuljanak el az alapkarton tónusa miatt. Ez a fehér nyomtatási lehetőség áll most az új upgrade után a kreatív tervezők rendelkezésére.

A fehér szín mellett egy igazán figyelemfelkeltő pink szín is beszerzésre került, hogy az üzenet kulcsszavai igazán hangsúlyosak legyenek, amint az a fenti képen is látható.

Digitális fémfóliázás

Amikor a fémfóliázás, mint felületnemesítés szóba kerül, az ügyfelek általában visszavonulót fújnak a kliséköltségek és az átfutási idő miatt. A Prime Rate most ismét valami újdonságot hoz a megrendelőknek, a klisé nélküli, digitális fémfóliázás lehetőségét. A technológia lényege, hogy a fémfóliával kiemelendő grafikai elemeket egyszín feketével digitálisan nyomtatjuk és egy speciális fémfóliával fóliázzuk, ami csak a fekete nyomatra tapad fel.

A fólia többszínű is lehet, leginkább az arany és az ezüst az elterjedt, de akár metálkékben is elérhető. Előnye a gyors, kedvező árú házon belüli gyártásban és a digitális nyomás miatt az egyediesítésben rejlik. Mit szólna Ön egy olyan meghívóhoz vagy oklevélhez, amelyen minden egyedi név aranyfóliázva van?

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva