Mindenki másfajta meghívót kapott…

WK-esettanulmany2.jpg
Megrendelő

Wolters Kluwerwww.wolterskluwer.hu
Kihívás

A Wolters Kluwer kiadó legrangosabb, évente megszervezett rendezvénye a Jogi Konferencia. A cég életében rendkívüli jelentőséggel bír, hogy ezen a szakma minden tagja képviseltesse magát. Olyan meghívóra van tehát szükség, ami a sokféle terület számára egyaránt vonzóvá teszi az eseményt, a címzettek érzékelik a konferencia súlyát és elfogadják a meghívást.
Megoldás

Az idén a különböző szegmensek felé különböző módon, de az egységes arculatot megtartva szerették volna az eseményt kommunikálni. Az egyszerű postai meghívó helyett három fajta figyelemfelkeltő, a releváns üzenetet hangsúlyozó, kreatív konstrukció készült. A három csoport más-más témát fókuszba állító üzenetet kapott, melyeket aztán a konferencián átadott mappa foglalt össze.
WK-esettanulmany-video-nyito.jpg
„Az éves Wolters Kluwer konferencia megszervezése mindig nagy terhet ró ránk, és különösen fontos számunkra, hogy minél több terület szakmai képviselője elfogadja meghívásunkat. A szegmentált adatbázisra történt meghívóküldés, és annak kreatív megvalósítása jó ötletnek bizonyult, nagyon tetszett minden résztvevőnek.”

Balogh Julianna – marketingvezető
Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva