Hölgyek és a természettudomány

basf-techcsajok-esettan6.jpg
Megrendelő

 
Kihívás

A munkaerőhiány leküzdésére egyre több munkaadó próbál lépéseket tenni. Magyarországi vezető nagyvállalatok (Budapesti Elektromos Művek; Hauni Hungária Kft; Henkel Magyarország; Siemens ZRt; BASF; Német-Magyar ipari és kereskedelmi kamara) összefogtak és középiskolás lányok számára szerveztek egy természettudományos orientációs roadshowt. A rendezvénysorozat célja az volt, hogy szimpatikussá tegyék a természettudományos pályát és segítsenek a lányoknak megtalálni a hozzájuk illő hivatást.

Megoldás

A cégek emlékeztetőként mindenképpen valami emlékezetes és csajos apróságot szerettek volna ajándékozni. A lányok egy mozaik technikával készült, egyedi borítós kis noteszt kaptak, így mindnyájan kiválaszthatták a nekik legjobban tetsző példányt. A belső oldalakra a szervező cégek ismertetése és üzenete került; majd praktikus, napi feladatokat segítő oldalak és jegyzetek következtek. Játékosságot egy mobil mozi állvánnyal sikerült a noteszbe csempészni, a szabad jegyzetoldalakon pedig motiváló idézetek kaptak helyet.

basf-techcsajok-esettan-videonyito.jpg

„Hosszas fejtörést okozott számunkra, hogy online világunkban, milyen kézzel fogható, kedves mégis hasznos ajándékkal lephetnénk meg az érdeklődő fiatal lányokat. A Prime Rate-től kapott számos kreatív ötlet nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végül a látogatóknak egy jól használható és hosszú távon is értéket képviselő, egyedi ajándékot adhattunk. Különösen nagy sikert aratott a noteszek borító grafikája, melyek között nem volt két egyforma.”


Horváth Vanda – BASF PR manager

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Folytassuk személyesen.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva