18 hónap védelem ajándékba

Premium-egeszsegp2.jpg
Megrendelő

Prémium Egészségpénztár


www.premiumpenztarak.hu
Kihívás

Mindig nehéz megoldást találni arra a problémára, hogy egy szolgáltatást miként adjunk át kézzelfogható módon. Ez a kérdés merült fel akkor is, amikor a Prémium Egészségpénztár egy exkluzív szolgáltatáscsomagot szeretett volna nyomtatott formában átnyújtani törzsügyfeleinek. Fontos volt, hogy az ajándék súlyának, értékének megfelelő, figyelemre méltó külső megjelenést alkossunk.
Megoldás

A szokványos voucher helyett olyan megoldásra volt szükség, amely minimális kézi munkával jár, költséghatékony, mégis extra külsőt kölcsönöz a terméknek. Sikerült megalkotnunk egy olyan stancolt papírszerkezetet, ami egyszerű, mégis látványos, és arra ösztönzi az ügyfelet, hogy megőrizze, és sokáig emlékeztesse a plusz szolgáltatásra. Az általunk kiötlött formára az ügynökség ráillesztette az üzenetet.
Premium-egeszsegp-video-nyito.jpg

„A Prime Rate és az ügynökség együttműködésének eredményeként nagyszerű megoldás született. A voucher formáját nemcsak mi találtuk azonnal jó ötletnek, de ügyfeleink körében is tetszést aratott. A siker bizonyítéka, hogy már több utángyártásra is sor került. ”

Rozinka Henrietta –
Prémium Egészségpénztár


Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva