VideoBook – megelevenedő személyes tartalom

DOQSYS_VIDEOBOOK-esettanulmany2.jpg
Megrendelő

DOQSYS Business Solutions Zrt.http://doqsys.hu


Kihívás

A marketingesek számára mindig nagy fejtörést okoz olyan cégbemutató anyag összeállítása, amely kreatív, nem szokványos és nem unalmas. A DOQSYS Business Solutions Zrt. vezetői egy nemzetközi szakmai konferencián potenciális ügyfeleiknek szerveztek ismerkedő találkozót, amelyen bemutatkozó anyagot is át akartak adni a meghívottaknak. Hagyományos céges prospektusuk helyett, valami nagyon egyedi és emlékezetes megoldást kerestek.

Megoldás

Fontos szempont volt, hogy a személyes kontaktus ne csak a találkozó idejére korlátozódjon. Jó néhány látványos – innovatív szolgáltatásaikat és folyamataikat bemutató – videóval rendelkeztek már, így az egyedi kivitelű VideoBook ötletére azonnal igent mondtak.

A cégbemutató kisfilmek mellett, kifejezetten erre az alkalomra készült egy személyes hangvételű üdvözlő videó is. Ebben a cégvezető leendő új partereit köszönti, ami a VideoBook kinyitása után azonnal hallható.
DOQSYS_VIDEOBOOK-esettan-video-nyito.jpg

"A konferencia és az ebéddel összekötött bemutatkozó beszélgetés nagyon hasznosnak bizonyult, és az ajándéknak kifejezetten nagy sikere volt. Az összejövetel végén nyújtottam át a vendégeknek a VideoBookot, és megmutattam annak működését. A kis „elektronikus könyvecske” nagyon tetszett mindenkinek, és természetesen ezúttal senki sem felejtette a prosit „véletlenül” az asztalon."

Gergely Ákos – vezérigazgató

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Folytassuk személyesen.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva