Összetéveszthetetlen egyediség

nespresso-katalogus-esettanulmany.jpg
Megrendelő

Lyrecohttps://www.lyreco.com
Kihívás

A legtöbb cég portfóliójában van néhány kiemelt termék/szolgáltatás, melyeknek marketingje különösen nagy hangsúlyt kap. A Nespresso Professional termékeket forgalmazó Lyreco exkluzív kávéválogatásának – köztük három egzotikus különlegességnek – bemutatására brosúrát szeretett volna készíttetni. Feladatunk az volt, hogy prémium megjelenést adjunk a felső kategóriás termékeknek.
Megoldás

A szokványos, vékony papírra nyomott, egyszerű megjelenésű szórólap helyett valami különlegeset vártak tőlünk. A brosúra így 350 grammos, vastag műnyomópapírra készült, matt fóliázva. A megbízótól kapott egzotikus grafikán nagyszerűen mutatott a 3D UV-lakk felületnemesítés, melyet strukturáltunk is, hogy még különlegesebb hatást érjünk el.
nespresso-katalogus-videonyito.jpg
„A Prime Rate által megvalósított brosúra nemcsak gyönyörű lett, de külső megjelenése híven tükrözi termékeink magas színvonalát is. A „szórólap” sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy partnereink megőrizték és többen közülük díszként tették ki asztalukra. Többszöri utánnyomást kellett belőle rendelnünk, mivel pillanatok alatt elfogyott.”

Szelle Diána – Lyreco

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva