Kalkulálj és takarékoskodj!

aranykor-esettanulmany2.jpg
Megrendelő

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztárhttps://www.aranykornyp.hu

Kihívás

A nyugdíj-előtakarékosság fontossága ugyan köztudott, a kommunikációs nehézségek miatt azonban az emberek többsége mégis tájékozatlan ebben a kérdésben. Az Aranykor felismerve ezt a problémát, olyan kalkulátor legyártásával bízott meg minket, amellyel könnyű táthatóvá tenni a megtakarítás várható eredményét. Az eszköznek a használhatóságon túl, egyszerűnek mégis látványosnak kellett lennie.

Megoldás

A megbízó az online elérhető kalkulátora alapján az adatok “kézzel fogható” jól áttekinthető megjelenítéséhez tőlünk várt ötleteket. Egyszerű, de kézenfekvő „csúszkás” mechanikát javasoltunk, amelyen az életkor függvényében jelennek meg a megtakarítási lehetőségek és egyéb információk. A kalkulátornak köszönhetően, a felhasználó a saját életkorára vonatkozó adatokra tud koncentrálni, így az üzenet kommunikálása különösen hatékony.

aranykor-videonyito.jpg

„A Prime Rate-tel együttműködve egy nagyon hasznos, egyben tetszetős kalkulációs „eszközt” sikerült kialakítanunk. Főleg az ügyfélszolgálatos kollégák használják, akik a kalkulátorral azonnal szemléltetni is tudják a lehetőségeket. Akár a már meglévő tagság körében – ha egy érdeklődő a tagdíjvállalás módosításán gondolkodik – akár egy új pénztári tagság indításánál hasznos segítség lehet ez a kalkulátor.”

Szegfű Ivett – ügyfélkapcsolati vezető helyettes

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva