150 év mérföldkövei

vizmuvek-esettanulmany2.jpg
Megrendelő
 
Fővárosi Vízművek
 vizmuvek logo
 
www.vizmuvek.hu
 
 
 
Kihívás

150 év történetének átfogó bemutatására vállalkozott a Fővárosi Vízművek, amikor jubileumi rendezvényük vendégeinek egy kisméretű, de exkluzív katalógust terveztek. A prémium kategóriás kiadvánnyal a vállalatnak a szolgáltató szektorban betöltött erejét és súlyát is hangsúlyozni kívánták. A borító látványos grafikai elemeinek mértéktartó, de határozott kiemelésére kértek tőlünk ötleteket.

Megoldás

A Lánchíd mai fotójába beépített archív rajzot, valamint a jubileumi céglogót kellett úgy különlegessé tennünk, hogy a Vízművek arculati elemeinek stílusa ne sérüljön. A korabeli rajzot sima UV-formalakk helyett, a papír síkjából markánsan kiemelkedő 3D UV-lakkal láttuk el, a finoman cizellált logó pedig ezüstösen csillogó „scodix foil” fóliát kapott. A látvány magáért beszél…

vizmuvek-esettanulmany-viedeonyito2.jpg

„Ünnepi katalógusunk azzal a céllal készült, hogy bemutassuk a Vízművek 150 éves fennállásának állomásait, innovatív megoldásait, és a vállalat azon törekvését, hogy minden időben a korszak legmodernebb vívmányait alkalmazza. A Prime Rate segítségével, hazánk e páratlan nemzeti értékéhez méltó katalógus született, mely nagy sikert aratott a jubileumi ünnepségen megjelent vendégek körében.”

Pápai Andrea – marketing menedzser

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva