A pauszban rejlő lehetőség

kun-eva-esettanulmany.jpg
Megrendelő

Kun Éva

  • 1995 Ferenczy Noémi-díj
  • 1992 Gábor-díj
  • 2017 Magyar Arany Érdemkereszt
Kihívás

Kun Éva keramikus művész életpályájának 35 évét felölelő katalógus kiadását tervezte. A tematikus albumnak egy nagyszabású kiállítás megnyitójára kellett elkészülnie. A művész számára fontos célkitűzés volt, hogy ne egy szokványos, hanem valami merőben új, küllemében és beltartalmában rendhagyó művészeti album szülessen.

Megoldás

A kerámiák mellett grafikáit is be kívánta mutatni oly módon, hogy a szemlélő azonnal érzékelje munkáiban e két művészeti ág egymást kiegészítő, egymásra épülő összhangját. Nagyszerű ötlettel egy-egy kerámia fotója elé pauszra felvitt grafika került, a két mű így egybecsengve erősíti a mondanivalót. Az album kartonált, cérnafűzött, füles borítóval, kreatív papírra készült.

kun-eva-esettanulmany-videonyito.jpg

„Sikerült olyan albumot létrehoznunk, mely hűen mutatja be több mint három évtized munkáit. A képek élnek, a kerámiák színe élethű, a formák szinte tapinthatóak, a pauszon átsejlő fotók minősége kiváló. A kiállítás közönsége nagy elismeréssel fogadta e különleges ajándékot. A Prime Rate segítségével valósággá vált az a terv, mely sokáig csak a képzeletemben létezett.”

Kun Éva – keramikus művész

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva