Szaloncukor kívül-belül, mégis meghívó. Mi az?

szaloncukor-esettanulmany.jpg
Megrendelő

Prime Rate Kft.

  

primerate ujlogo 2016

 

https://www.primerate.hu

Kihívás

Magától értetődő, hogy nyomdai szolgáltatóként a Prime Rate saját dolgozóinak az év végi partira névre szóló nyomtatott meghívót készít. A néhány éve alakult, kreatívügynökségként működő marketingcsoport 2018 karácsonyára egyedi kivitelű, meghívót alkotott. A terv az volt, hogy az év végi hajtásban a kollégákat egy kis ajándékkal ráhangolják az ünnepi alkalomra.

Megoldás

A meghívónak tartalmaznia kellett a pár soros ügyvezetői köszöntőt, a partira vonatkozó tudnivalókat és az ajándékot. Kis szaloncukor formájú dobozt álmodtunk meg, rénszarvasos grafikával, mely néhány szem prémium szaloncukrot rejt. Lézerstancolónkkal (Motion Cutter) gyerekjáték volt a 280 dobozkát kivágni; majd összeállítottuk és a cukorral megtöltöttük valamennyit.

szaloncukor-videonyito.jpg

„Óriási örömet szerzett nekünk a cég ügyvezetése a szokatlan formájú meghívóval és persze a finom szaloncukorral. Igazán jó érzés tudni, hogy nemcsak üzleti partnereinket, de minket, dolgozókat is megbecsülnek, figyelnek ránk, és fontosnak tartják a csapatszellem erősítését. Újra meggyőződhettünk továbbá arról, hogy marketingeseink milyen kreatívak és tehetségesek."

Tompa Róbert – gépkezelő, Prime Rate Kft.

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva