Nem csak borkedvelőknek

drop-stop-esettanulmany.jpg
Megrendelő

Magyar Szőlő-
és Borkultúra Nonprofit Kft.

borkultura


www.borkulturakft.hu

Kihívás

Évről éve igazi kihívás tetszetős, jól használható, ráadásul az ajándékozóra emlékeztető meglepetést kitalálni ügyfeleink számára. A Magyar Szőlő- és Borkultúra az ajándékbor kiegészítőjeként rendszeresen egy „drop stoppal” lepi meg üzleti partnereit. A csepegésgátló borkiöntőkorong igazán egyedi konstrukció, de hogy mégse váljék megszokott gesztussá, a formátum megújítása mellett döntöttek.

Megoldás

Azt kérték, hogy a „csomagolás” az ajándék szerves részéül szolgáljon, és a céglogó is látható legyen. Az igényeknek megfelelően, megalkottunk egy, a vállalat logóját idéző kerek tokot, amelybe drop stop korong könnyen belehelyezhető. A palack nyakára egy kis szalaggal felerősítve méltó megjelenést ad az ajándéknak, de karácsonyfadíszként is nagyszerűen mutat.

drop-stop-videonyito.jpg

A Prime Rate által kitalált és elkészített „csomagolás” kiegészítő funkciót kölcsönzött a már évek óta ismert és szeretett drop stopunknak. Egy üveg jó bor ezzel a dísszel egyedi ajándékká válik. Univerzális megoldás, mivel a szalag színétől függően minden alkalomhoz illik; karácsonykor zöld szalaggal a fenyőfára tehetjük, húsvétkor pedig különböző vidám színeket használhatunk."

OLÁH Rita – PR és kommunikáció

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva