A naprakész tető

terran-esettanulmany-nagy.jpg
Megrendelő

Terrán Kft.

terran logo

www.terranteto.hu
Kihívás

Egy-egy exkluzív termék reklámanyagának megtervezésekor rendszerint sokkal nagyobb szerepet játszik a szépérzék, mint a kreativitás. A Terrán Kft. új, prémium kategóriás napelemes tetőcserepeit bemutató kiadvány esetében mégis nagy kihívással álltunk szemben. Hogy miért? A termékbevezető brosúrának sugallnia kellett, hogy e páratlan termék a gyakorlati funkción túl, igen esztétikus, egyedi stílusú, igazi high-tech kivitel.

Megoldás

Az anyagnak azt is tükröznie kellett, hogy a termék igen magasra pozícionált és az igazán igényes, fizetőképes vásárlóerőt célozza meg. Készítettünk tehát egy letisztult formájú, elegáns, fekete-fehér-ezüst színvilágú, egyszerű hajtású prospektust. A hátoldal tetőcserép-grafikáját a napelemekre hulló esőcseppek 3D UV-lakkozásával tettük élethűvé; a napelemcellákon található busbárokat pedig fémfóliával emeltük ki.

terran-esettanulmany-videonyito.jpg

„A Prime Rate kiváló munkájának köszönhetően egy igazán egyedi, innovatív termékünk stílusához passzoló, annak minőségéhez méltó brosúrát tarthat a kezében az érdeklődő. A modern színvilághoz és a letisztult grafikához tökéletesen illik a kiadvány egyszerű formátuma; jó minőségű alapanyaga tartóssá, strapabíróvá teszi, méretének köszönhetően pedig sokoldalúan használható. Köszönjük a Prime Rate közreműködését. ”

Ravasz Zoltán –
Marketingmenedzser

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva