HP Inkjet nyomógép

A Prime Rate
kék bálnája 

– 2021. március 12.

Látványnak sem utolsó a Prime Rate HP tekercses Inkjet nyomógépe, „tudása” azonban még inkább lenyűgöző. A 60 db Inkjet fej egyenként 21 ezer fúvókájának mindegyike másodpercenként 15 ezer festékcseppet juttat a papírra.

Az Inkjet technológia gyorsasága és komplexitása forradalmasítja a könyvnyomtatást, percenként egy 1800 oldalas A4-es könyv belívjének elkészülését teszi lehetővé. A gyártási idő lerövidül, így a megrendelő sokkal gyorsabban és kedvezőbb áron jut hozzá a kívánt termékhez.

A megszemélyesített küldemények előállítása mindezidáig több fázisban történt, de az Inkjet nyomógép ezen a területen is áttörést hozott. A színes és a megszemélyesített nyomás egy menetben készülhet, feleslegessé téve az ofszet előnyomást. A megrendelő ezzel megspórolja az ofszet gyártás és az előnyomott ívek raktározásának költségeit.

A nyomtatás ilyen mértékű gépesítése és felgyorsítása semmiképpen sem megy a nyomatminőség rovására, éppen ellenkezőleg, a beépített ellenőrző kamerák garantálják a már megszokott kiváló Prime Rate-minőséget.

 

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Folytassuk személyesen.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva