Gyerekkorunk társasjátéka – újragondolva

nyitokep_nagy.jpg
Megrendelő

Dunakeszi Város Önkormányzata 
 
DK cimer
 www.dunakeszi.hu
Kihívás

A társasjátékozás rég elfeledett élményét és a helytörténeti ismeretterjesztést tűzte ki célul a Dunakeszi Önkormányzat a „Sétáljunk együtt Dunakeszin!” című játékával. A termék minden elemének: nagyméretű, keménytáblás, kasírozott alap, figurák, kvízkártyák, tartódoboz legyártását cégen belül kellett megoldanunk. Mindezt természetesen költséghatékonyan. 

Megoldás

A játék papírból készült alkotórészeinek gyermekek számára is könnyen kezelhetőnek kellett lennie. Ezért egy egyszerűen kinyitható tartódobozt; egy pontosan beleillő, négybe hajtható játékalapot; gyerekkézhez mért kis kártyákat és apró lézervágott játékfigurákat javasoltunk. Az alap érdekessége, hogy a város szinte minden nevezetessége megjelenik a képi világban.

dk-tarsas-video-nyito.jpg

„Városunk szeretete, a hagyományőrzés, és a szórakoztatással ötvözött tanítás gondolata ösztönzött minket a társasjáték létrehozásában. Az ötletet megvalósító Prime Rate javaslatai az alapanyagra, a méretekre, a technikai megoldásokra vonatkozóan igen hasznosnak bizonyultak. A visszajelzések szerint – nagy örömünkre – minden korosztály szívesen játszik ezzel a rendhagyó játékkal.”

Dr. Kerekes Dóra – Révész István Helytörténeti Gyűjtemény (Dunakeszi), gyűjteményvezető

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Folytassuk személyesen.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva