Nyiss ki egy újabb ablakot!

adventi-kalendar-nagy-kep2.jpg
Megrendelő

Kék Madár Alapítvány
 BeSweet logó
 
www.besweet.hu/termekek/
Kihívás

A Kék Madár Alapítvány által létrehozott BeSweet Csokoládémanufaktúra az online termékforgalmazás egészen egyedi szereplője. Hitvallásuk középpontjában a megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő személyek munkaerőpiaci integrációja áll. Ügynökségükkel, a Skyrocket Grouppal egy izgalmas  formájú, műanyagmentes adventi kalendáriumot terveztek, melynek minden eleme papírból készül, a környezettudatosság jegyében.

Megoldás

Az ügynökség álmodta meg a kalendárium háromszög formáját két változatban, egy mesebeli havas hegycsúcs és egy skandináv stílust idéző fenyőfa grafikával. A megfelelő alapanyag-választás, a vágások méretezése, a perforáció és a stancolás a Prime Rate feladata volt. A megrendelő elképzelését a nyomda lézerstancolója (Motion Cutter) váltotta valóra, mellyel még a papír csokitálca apró bevágásai is könnyedén elkészültek.

adventi-kalendar-video-nyito2.jpg

„A projekt három részvevője kiválóan működött együtt, mindenki hozzátette a maga tudását. Így jöhetett létre ez, a piacon kuriózumnak számító gyönyörű adventi kalendárium-páros. Nagyszerű megoldásnak bizonyult a lézerstancolás, a megnyomott íveket kiterítve szállította le a Prime Rate. Így megvalósulhatott az a törekvés is, hogy kalendáriumokat a megváltozott munkaképességű kollégáink állíthatták össze.”

Csőke József – operatív munkatárs

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Folytassuk személyesen.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva