„…jó szóval oktasd, játszani is engedd…!”

dornyay-fuzet-var_nyito.jpg
Megrendelő

Dornyay Béla Múzeum
 Dornyay logo
 
www.dornyaymuzeum.hu
Kihívás

A Dornyay Béla Múzeum nemcsak Salgótarján és környéke „kincseinek” ad otthont, de küldetésének vallja az odalátogatók, mindenekelőtt a gyerekek edukálását is. Ezen koncepció keretében álmodták meg a „Középkori templomok és várak Nógrád megyében” című foglalkoztató füzetüket. De miként lehet online világunkban vonzóvá tenni egy hagyományos feladatlapot?

Megoldás

Fontos volt, hogy a kiadvány tartalma és külleme több korosztály számára is figyelemfelkeltő legyen. Az izgalmas feladatok és a látványos grafika a múzeum kreativitását dicséri, míg a füzetborító 3D UV-lakkos felületnemesítése, a lézervágott, söralátét kartonból készített kis papírvár ötlete és a kivitelezés a Prime Rate nevéhez fűződik.

dornyay-fuzet-video-nyito.jpg

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Dornyay Béla Múzeum és a Prime Rate nyomda kreatív együttműködésének köszönhetően létrejött egy komplett múzeumpedagógiai kiadvány, melyet a múzeum virtuális kiállítása tesz teljessé. A füzet és a könnyen összeállítható, kiszínezhető, játékfigurákkal benépesíthető papírvár óriási sikert aratott a kisiskolások körében.”

Dr. Shah Gabriella – múzeumigazgató

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Folytassuk személyesen.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva