DM-lifebook1.jpg

Life book: éves tervező négy évszak bűvöletében

– 2016. február 15.
2015 őszén egy igazán egyedi ajánlattal készült a dm: egy egyedi tervezésű life book-kal lepte meg törzsvásárlóit.

A dm szerette volna egy olyan naplóval meglepni a vásárlókat, amely a klasszikus határidőknél többet nyújt számukra, és életük minden fontos információját összegyűjthetik. Legyen akár családanya, szingli, fiatal vagy idősebb, a life book tematikájában mindenki megtalálhatja a számára hasznos oldalakat. A naplót apró, ötletes funkciókkal sikerült feldobni. A dm erősségei közé tartozik törzsvásárlói programjának magas ismertsége. A program nyújtotta kedvezmények, meglepetések nagyon kedveltek a vásárlók körében. Igényes tartalom és megjelenés Szerettük volna, ha a life book megjelenésében és praktikus kiegészítőiben többet jelent egy egyszerű naplónál.

A Prime Rate-et a korábbi referencia anyagai alapján választottuk ki, munkáikban sok olyan apró ötletes, minőségi megoldást láttunk, amelyet mi is elképzeltünk. A Prime Rate folyamatosan újító ötletekkel látott el minket a személyes találkozók során.

A life book egyedisége többek között abban rejlik, hogy illusztrációját egy hazai, nagyon tehetséges grafikus tervezte a dm felkérésére. Az egyedi rajzok felhasználásában nagy segítség volt a Prime Rate grafikusa, aki kitűnően ráérzett a life book stílusára, jól kombinálta a kézi rajzokat, így igényes belívek születtek.

Kanyó Roland
marketing és PR menedzser, drogerie markt

Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva