buszkeseg-nespresso.jpg

Amire büszkék voltunk 2015-ben

– 2016. február 15.
Ha lenne Büszkeség falunk, ahová kitűzhetnénk azokat a díjakat, elismeréseket, melyek munkánkat értékelik, az alábbi díjak biztosan fő helyen szerepelnének.

Ajándékként 2015-ös határidőnaplót terveztünk külföldi partnereinknek, mely több lett, mint nívós ajándék.Különlegessége volt a 3D UV nyomtatáson túl az egész évre szóló programajánló funkció, megtűzdelve az egyes napokhoz kapcsolódó érdekes magyar eseményekkel, kitéphető karácsonyi képeslappal.

E termékünk a Kalendárium Nemzetközi Versenyen I. helyezést ért el!

Partnerünknek, a Kulturverlag Kadmos Berlin külföldi megrendelőnknek egy képeslapnaptárt készítettünk tavaly.
A terméket nevezték a stuttgart-i grafikai szövetség által kiírt versenyen, aholművészeti minősítésben 3. helyezést és Lifestyle (életstílus) minősítésben 2. helyezést ért el.

Az ötödik alkalommal kiírt GPwA pályázatra 2015-ben is nyújtottunk be pályázati dokumentációt. A GPwA zsűrije 2015. november 5-én hozta meg döntését és 2015. november 20-án a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesülettel közösen megrendezett Környezettudatos szakmai napon megtartott „zöld” mini konferencia keretében adták át a díjakat. A Prime Rate 2015 ötcsillagos Zöld nyomdája díjat és a Canon különdíját kapta.Az ősz folyamán 3D UV lakkos exkluzív anyagokkal indultunk a Scodix Design Award nemzetközi versenyén, ahol a Lyreconak készített gyönyörű Nespresso brossúrával díjat nyertünk a Design/Brand Promotion kategóriában.

Büszkék vagyunk a munkánk elismeréséért kapott díjakra, helyezésekre, jó érzéssel tekintünk a kapott oklevelekre, de jó munkánkért nincs nagyobb jutalom, mint ügyfeleink elégedettsége, hűsége, mely a legjobb bizonyíték arra, hogy jó úton járunk.

Sebestyén Lilla
marketing projektmenedzser, Prime Rate Kft.
Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva