hirlevel-maj-b2b.jpg

Egy B2B-s megoldás lakossági szolgáltatásunk keretein belül

– 2016. május 2.
A fogyasztói élmény növelése nekünk is és bizonyára Önnek is stratégiai fontosságú.
Egy konkrét eseten keresztül szeretnék bemutatni egy sikeres céges karácsonyi ügyfélajándékot, amit valójában üzleti partnere készíthet el, saját ízlésének megfelelő-en. Igen, az ügyfélnek meg kell dolgoznia az ajándékért, de ez egyúttal örömet, pozitív élmény is jelent számára, míg az Ön cégéhez való kötődése tovább erősödik.

Az Invitel nagy ötlete

Megosztom Önnel, hogy az Invitel Zrt.-vel milyen üzletet kötöttünk az idei év elején a Book Streeten, és milyen sikere volt ügyfelei körében, remélve, hogy Önnek is adunk ezzel egy jó ötletet.

Először is a karácsonyi nagy zajt akartuk elkerülni, s inkább az újévre időzítettük az ajándékakciót. Az Invitel az éves utolsó számlakiküldésnél egy felhívást nyomtatott a boríték-ra, miszerint az Invitel weboldalán az ügyfél jelentkezhet egy ingyenes, 2016-os falinaptárra, amit ő maga tud összeállítani a Book Street albumszerkesztő segítségével, a saját fotói felhasználásával.

Nem várt létszámban jelentkeztek az ügyfelek, akik közül 500 főt sorsoltunk ki, és adtunk nekik személyes kuponkódot, ami a megszerkesztett naptár vásárlását és szállítását ingyenessé tette számukra.

Magas kuponbeváltási arány

A hagyományos, szabad felhasználású ajándékkuponok be-váltásának elfogadható aránya nagy átlagban 25%-30%-os, és 40%-nál már kifejezetten sikeresnek mondható, Egy konkrét termékkel összekötve, ez az egyszerűen elkészíthető ajándék (ha nem komplikálja túl a felhasználó, akkor valójában 13 fényképet kell kiválasztani és betölteni a szoftverbe) rendkívül magas kuponbeváltási arányt hozott: elérte a 60%-os konverziót. Az ügyfelek a saját maguk által megszerkesztett falinaptárt kapták kézhez az In-vitelnek köszönhetően. Ja, és hogy egész évben a szemük előtt lesz az Invitel neve és logója? Ez meg hab a tortán…

Egy próbát megér!

Ha szeretne ötletelni, keressen minket, segítünk! Vá-lasszunk ki együtt egy terméket a Book Streeten, találjuk ki hozzá a kivitelezés módját, a „brandesítést”, a folyamatot, s készüljünk fel a karácsonyra most! Decemberben tuti nem lesz erre időnk!

Book Street csapata
Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva