hirlevel-maj-Develor.jpg

DEVELOR Nemzetközi Ügyfélélmény Konferencia

– 2016. május 15.
Március 9-én rendezte meg a Hilton Hotelben a Nemzetközi Ügyfélélmény Konferenciáját immár második alkalommal a téma legelismertebb hazai tanácsadó cége, a Develor. A Prime Rate tervezte és készítette a konferencia offline anyagait: meghívót, „okos mappát” stb., és az ehhez kapcsolódó online megoldásokat.

Az ügyfélélmény mára a legfontosabb stratégiai prioritássá vált hazai és nemzetközi viszony-latban egyaránt. A Develor, egy budapesti központtal működő nemzetközi tanácsadó és tréning vállalkozás, amely sok éve kiemelten foglalkozik ügyfélélmény fejlesztési programokkal, valamint értékesítési és vezetői képzésekkel. A konferencia fő célja az volt, hogy egy 120 fős vállalati felsővezetői körnek, a 10 országból érkezett 16 előadó nemzetközi példákkal szolgáljon és lehetőséget nyújtson a tapasztalatok megosztására. Személyre szabott lehetőségek

Az ügyfélélmény nyújtásának egyik központi eleme a perszonalizáció (azaz a szolgáltatások és ügyfeleknek szóló üzenetek minél inkább személyre szabása), illetve az online megoldások és eszközök használata. Ezt a gondolatot a szervezők, illetve a Prime Rate szakemberei is prioritásnak tekintették. A potenciális résztvevők olyan egyedi meghívót kaptak, amelyen nem csupán nevük, hanem nyilvánosan elérhető fotójuk is szerepelt. A konferencia csomagban lévő ún. „okos mappa” és a postai úton kiküldött utókövető anyagok is mindenkinek névre szólóan kerültek kinyomtatásra.

Élmények fokozása a modern technika segítségével

A másik izgalmas ügyfélélmény elem az augmented reality használata volt.&nbsp

A résztvevők az Arylin alkalmazás segítségével az „okos mappa” borítóján a korábbi konferencia összefoglaló videóját nézhették meg. A gálavacsora sem maradhatott ki a meglepetések közül, a Hilton séfje egy rövid kisfilmben magyarázta el a kiváló kacsasült titkát a megje-lenteknek.

A résztvevők utólag kiemelték az anyagok minőségét és az egységes arculatot – amelyet a rendezők a James Bond filmek világából kölcsönözték – valamint az ehhez kapcsolódó greenbox fotózás lehetőségét.

A visszajelzések alapján az év egyik legrangosabb és legsikeresebb konferenciája került megrendezésre, sok kreativitással és egyedi megoldásokkal – a Prime Rate aktív közreműködésével.

Pozvai Zsolt
CEO, Master Trainer
Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva