nincs-az-autoban-semmi.jpg

A hagyományos szórólap ideje lejárt

– 2016. szeptember 6.
Az, hogy a szórólapok jelentős része a kukában végzi, nem újdonság. Ez az információterjesztési módszer nem is azért népszerű, mert a leghatékonyabb, inkább az árában kell keresni az előnyeit.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács egyik célja, hogy megreformálja a szóróanyagokat, hogy olyan módszereket kutasson fel, és próbáljon ki, amelyek hatékonyak, egyszerűek, ugyanakkor elég olcsóak ahhoz, hogy lehetővé tegyék a tömeges terjesztést.

Így kerültünk kapcsolatba a Prime Rate csapatával, akik szintén az újítás lehetőségét keresik a szakmájukban. Együttműködésünk eredménye lett az az autósoknak szóló szórólap „varázsfóliával”, amely játékossága révén garantálja, hogy az üzenetünk elérje a célközönségünket.

Célratörő üzenetek

Kommunikációs stratégiánk egyik célja a közvetítendő információ egyszerűsítése. A terjengős szövegeket a gyorsan feldolgozható, könnyű, pontosan célzott üzenetekkel váltjuk fel. Ez azonban önmagában még nem elég. Egy szórólap akkor is lehet unalmas, ha a szövege nem az.

Egy újszerű, autósokat figyelmeztető szórólapot akartunk létrehozni, amely olyan élményt ad a használójának, ami javítja az üzenet megtapadását. Ekkor került képbe a Prime Rate megoldása, az elektrosztatikus fólia, amely a hagyományos szórólap közepére került. Az autót formázó fólián egyetlen információt helyeztünk el: „nincs érték a kocsiban”.

Megoldás: Varázsfólia

Az elektrosztatikus fólia változatos felületeken ragasztó nélkül megtapad, így a járművek szélvédőjén is napokig, sőt hetekig megmarad. Az üzenet valójában nem az autót feltörni szándékozó bűnözőknek és nem is a járókelőknek szól. A célközönség az autó tulajdonosa és családja, akik néhány percig biztosan eljátszanak a mindenhová “odaragadó” fóliával, így megjegyzik azt a fontos szabályt, hogy ne hagyjanak semmi értéket autójukban. Ez a játékos megoldás garantáltan biztosítja azt, hogy üzenetünk nem kerül a kukába.

Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács 
Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva