scodix-dij-3.jpg

Scodix Design Awards 2016

– 2017. január 12.
Jól kezdődött a Prime Rate számára a 2017-es év. Egy tavaly év végén lezárult verseny számunkra komoly elismerést hozott.

Az izraeli Scodix Ltd. minden évben egy rangos nemzetközi versenyt hirdet, mely a legszínvonalasabb 3D UV lakkos termékek magas rangú megmérettetése. A világ számtalan országából érkeznek pályaművek, szoros a verseny, csillogó villogó, gyönyörű megoldásokkal kell versenyeznünk.

A Scodix Design Awards verseny során hat kategóriában két-két pályamunkát értékel és választ a legjobbnak a nemzetközi zsűri.

Beküldött pályamunkáink közül egy gyermek könyv bizonyult a legjobbnak Kiadvány kategóriában, melyet a németországi Edition Zaubernuss kiadónak gyártottunk. A borító 3D UV lakk tervét kollégánk, Helmeczi Zoltán készítette, aki jó érzékkel látta meg a dinoszaurusz megjelenítésében a 3D UV lakkozás adta lehetőséget. A figura bőrét a lakk jól tapinthatóan rücskössé varázsolja és ezzel valósághűvé teszi a mesefigurát a gyermekek számára. 

A világ 12 legszebb 3D UV lakkos terméke közé bekerülni nagyon komoly elismerés, gratulálunk kollégáinknak, akik e sikeres termék létrehozásában közreműködtek!
Kérdezzen bátran!

Kérdezzen bátran!

Találkozzunk személyesen.
Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2018 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva