"Tapintható üzenet"
Merítsen ötleteket a mintákból

Shadow
Slider

Mi az a 3D UV lakkozás?

3duv_bemutato.jpg

A 3D lakkozás egy olyan speciális nyomdai eljárás, melynek segítségével tapinthatóvá válnak, szinte életre kelnek a papíron a képek.

A nyomatra különböző vastagságban felvitt polimer különleges vizuális élményt nyújt, és térbeli tapinthatóságot kölcsönöz a grafikának. Érezzük a kígyóbőrtáska textúráját, tapinthatjuk a pohár oldalán legördülő vízcseppet, vagy ujjainkban érezzük a kosárlabda érdes felületét.

A 3D UV lakk segítségével marketinganyagainak minőségét magasabb szintre emelheti. Nyűgözze le célcsoportját izgalmas grafikával, amelyet a 3D UV lakk használatával ténylegesen térbelivé varázsolhat. A figyelemfelkeltő felületkezelés hosszabb megtekintést és teljesebb brandélményt biztosít, mely összességében több eladást és nagyobb nyereséget jelent az Ön vállalatának. 

Hogyan használhatjuk szemléltetésre a 3D UV lakkot?

Képzeljük el, mennyivel látványosabban illusztrálhatjuk például a gumiabroncsot egy autógumi katalógusban, ha a különleges 3D UV lakkozással megjelenítjük a különböző gumik felszínének textúráját. Ezzel a technológiával bevonhatjuk az érzékelésbe a tapintást is, hiszen mindenki ösztönösen végig simít a gumik felszínén. Ezzel technológiával a kiadványok üzenete még jobban rögzül és az élmény tartósabban megmarad a nézőben.

A 3D UV lakk alkalmazásával, grafika nélkül is kitűnhetünk a színes termékek kavalkádjából. Képzeljünk el egy minimalista fekete vagy fehér borítójú étlapot, melyen grafika és extra színek használata nélkül, csak a 3D UV lakk segítségével, kitapinthatóan jelenítjük meg az étterem nevét vagy a logóját. A vizuális hatás prémium minőséget kölcsönöz a terméknek, és így a cégnek is.

Képzelje csak el, mennyivel izgalmasabbá teheti termékeit és eszközeit, ha nem csak a grafikával  szólítja meg a célközönségét. Ezzel a felületkezeléssel bármilyen érzékletes textúra visszaadható és leképezhető. Csak a képzelet szab határt a felhasználási területeknek.

Technikai jellemzők

A 3D UV lakk szinte bármilyen felületre felvihető, attól függetlenül, hogy a kiemelni kívánt felület digitális vagy ofszet technológiával készült-e. Eredményesen alkalmazható a legtöbb papír-, karton- és műanyag alapanyag esetében, és mivel nem szükséges hozzá klisé, így kis példányszám esetén is megfizethető. A 3D UV lakkot felvihetjük a nyomat egészen kicsi elemeire is, hogy egyedi textúrát hozzunk létre, vagy akár nagyobb egybefüggő felületekre is.

A 3D UV lakk teljesen átlátszó, tisztasága az üveg átlátszóságával vetekszik, így a színes nyomatok színeit nem változtatja meg, nem sötétíti. Segítségével a céges arculati színeket változatlanul, színhelyesen, de 3D UV lakkal kiemelve jeleníthetjük meg a marketing eszközökön.

Inspirációk

3duv_1-nyito.jpg
scodix-oktato-video.jpg

Scodix 3D UV lakkozás
technológia alapok

3duv_3-nyito.jpg

Merítsen ötleteket 3D UV mintáinkból

3duv-konyv-borito2.jpg

Dobja fel könyvborítóit 3D UV lakk segítségével

3duv-prosi.jpg

Töltse meg élettel prospektusait 3D UV lakkal

3duv-itallap.jpg

Varázsolja tapinthatóan ínycsiklandozóvá itallapjait

3duv-katalogus.jpg

Teremtsen luxus érzetet katalógusain

Igényeljen ingyenes 3D UV mintát

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Folytassuk személyesen.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva