Szenvedélyünk a könyv

Shadow
Slider

Könyvgyártás

Digitális és ofszet gyártás alacsony példányszám esetén is

Digitális vagy ofszet technológia?
 • A Prime Rate-ben mind a digitális, mind az ofszet gyártási technológia elérhető, így az alacsony példányszámú könyvek gyártása is gazdaságosan megoldható. Mindkét nyomtatási technológia esetében a legmodernebb nyomógépeket használjuk, melyeket a HP, OCE-Canon, Xerox és Heidelberg biztosít számunkra.

 • Azt, hogy egy könyv esetében a digitális vagy az ofszet nyomtatás a legköltséghatékonyabb, a példányszám mellett a méret, a színek száma és a kötészeti mód is nagyban befolyásolja. A Prime Rate-nél mindent megtalál egy helyen. Teljes körű kötészetünk egyedi megoldásokat kínál Önnek. Amennyiben segítségre lenne szüksége ─ akár csak a megfelelő gyártási technológia kiválasztásában ─  keressen minket bizalommal, és ügyfélszolgálati munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Puhatáblás könyvek hidegragasztó-kötéssel

 • A hagyományos hotmelt és PUR-ragasztás mellett már hidegragasztó-kötést (más néven diszperziós ragasztást) is kínál Önnek a Prime Rate, mely sokkal rugalmasabb könyvnyitást tesz lehetővé. Ennél az eljárásnál 12 órás száradási idő alatt tud a ragasztóanyag a papírrostok közé megfelelően behatolni és teljesen megkötni.

 • Elsősorban zenei kiadók kedvelik ezt a ragasztási módot, de a vastagabb irodalmi és jogi művek esetében is alkalmazzuk.

 • Amennyiben vastag könyvet szeretne nyomtatni és beköttetni, arra is kínálunk megoldást. Kötészeti munkatársaink kézműves munkával egészen különleges kötésű könyveket is elkészítenek.
Puhatáblás könyvek hidegragasztó-kötéssel

Keménytáblás, cérnafűzött könyvek

Keménytáblás, cérnafűzött könyvek
 • Saját kötészetünk igény esetén cérnafűzéssel is elkészíti a könyvtesteket. A táblalemez beborítható papírral és vászonnal, továbbá ellátható védőborítóval. A könyveket az ügyfél kérésének megfelelően gömbölyű vagy egyenes gerinccel gyártjuk.

 • A nagyon vékony belív papír sokszor kihívást jelent a nyomdáknak. Ez különösen azoknál a könyveknél fontos, melyek az átfogó tartalom miatt nagyon vastagok és nehezek, ezért van szükség arra, hogy a gyártásuk során minél vékonyabb belív papírt használjanak. Nyomdánkban a tekercses digitális nyomtatás során és az íves ofszet gyártás során 50 grammos belív papírt alkalmazunk ilyen esetekben. További információért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egyéb kötészeti módok

 • Több mint 20 éve foglalkozunk lengőlapok gyártásával is. Nemcsak a nyomtatást és a fúrást rendelheti meg tőlünk, de egyedi kivitelezési igények, mappába rendezés, számlanyomtatás esetén is állunk rendelkezésére. Amennyiben irkafűzött vagy végtelen spirállal ellátott termékre lenne szüksége, szintén fordulhat hozzánk bizalommal.
Egyéb kötészeti módok

Borító felületkezelés

Borító felületkezelés
 • Amikor kezünkbe veszünk egy könyvet, az első, amit meglátunk a borító. Ezért nagyon fontos, hogy milyen egy könyv borítójának kivitelezése. Miután eldöntöttük, hogy puhatáblás vagy keménytáblás könyvet szeretnénk, ki kell találnunk a pontos kivitelezési módot is. Négy színes nyomás, esetleg vászon vagy műbőrborítás – a döntés rajtunk áll.

 • Nyomdánk számos lehetőséget kínál a felületnemesítés területén is. A hagyományos módszerek, mint a prégelés vagy a részleges lakkozás mellett digitális 3D UV-lakkozással, Spot UV-lakkozással és 3D-prégeléssel is foglalkozunk.

 • Szintén nagyszerű megoldást jelenthet lézervágó gépünk, mellyel a könyv borítóján tetszőleges vékonyságú formát vághatunk ki. Ezek a digitális megoldások kisebb példányszám esetén is gazdaságosak, hiszen nincs szükség drága stancszerszám elkészítésére. Összegezve tehát könyvét kedvező áron tudja nálunk kinyomtatni, beköttetni és felületkezelni is.

Kötészeti minta

 • A Prime Rate-nél kötészeti mintát is igényelhet a komplett könyvgyártás megkezdése előtt. Ezáltal meggyőződhet a minőségről és akár módosításra is van lehetősége. Kötészetünk az alacsony példányszámú gyártásra is fel van készülve, legyen szó puhatáblás vagy keménytáblás könyvről, illetve digitális vagy ofszet gyártásról.
Kötészeti minta

Rövid szállítási határidő

Rövid szállítási határidő
 • Nagy és sokszínű gépparkunknak köszönhetően a puhatáblás könyveket a grafikai állomány jóváhagyását követően 5-7 munkanapon belül, a keménytáblásokat 10-12 munkanapon belül el tudjuk készíteni.

 • Amennyiben hamarabb lenne szüksége a könyvekre, mint a megadott időintervallum, kérem, jelezze felénk, hisz nem egyszer sikerült már „csodát” tennünk.

Több mint 150 könyvkiadói ügyfél

 • Ausztria, Németország, Magyarország, Franciaország és Svájc területéről több mint 150 könyvkiadóval dolgozunk együtt. Ügyfélkapcsolattartóink készséggel állnak rendelkezésükre a nyomdai előkészítés és tervezéstől, az anyagválasztáson át egészen a kiszállításig.

 • Amennyiben könyvet szeretne nyomtatni és köttetni, a Prime Rate-nél jó helyen jár!

Több mint 150 könyvkiadói ügyfél
Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Folytassuk személyesen.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva