Az Ön igényeihez szabott kínálat
Kérje ajánlatunkat!...

Shadow
Slider

Szolgáltatásaink

katalogus-videonyito.jpg

Katalógus, prospektus

Termék, illetve szolgáltatásportfoliót bemutató kiadványok készülhetnek hagyományos A/4, A/5 vagy egyedi méretben. Tetszés szerint lehetnek ragasztókötöttek (PUR, hot melt), irkatűzöttek, különböző grammsúlyú papírra nyomottak. A borító egyedivé tehető a papír síkjából kiemelkedő 3D UV-lakkal, illetve lézerstanccal kivágott grafikával.

magazin-videonyito.jpg

Magazingyártás

A napi és heti lapoknál terjedelmesebb tartalommal, sok színes fotóval, speciális célközönségnek szóló szórakoztató kiadvány. Nemcsak kiadók, de nagyvállalatok is készítenek célcsoportjuk, vagy dolgozóik számára a belső kommunikáció eszközeként. Rendszerint 4 színesek és műnyomó papírra készülnek, változó méretben. 

kreativ-marketing-videonyito.jpg

Kreatív marketing anyagok

A kommunikációs zajból való kitűnéshez kiváló lehetőséget nyújtanak a hagyományos kiadványoktól merőben eltérő, grafikusaink által megálmodott különlegességek: papírmechanikás megoldások; részletgazdag, lézerstancolt papírcsodák; „okos” DM-ek, stb. A hatás tovább fokozható 3D UV-lakkal, scodix foil fémfóliával vagy egyéb felületnemesítési eljárással.

dm-kuldemenyek-videonyito.jpg

DM-küldemények

A Direct Mail küldemények: személyre szabott hagyományos formátumú levelek, különböző kreatív anyagok, papírmechanikás megoldások, „okos” DM-ek, stb. hatékonyan segítik elő a partnerekkel történő kommunikációt. A megszemélyesített küldeményeket bizonyítottan sokkal nagyobb arányban bontják ki és olvassák el a címzettek, mint a személytelen üzeneteket.

tranzakcios-nyito.jpg

Tranzakciós küldemények

Pénzügyi és közüzemi szolgáltatók ügyfeleinek készülő; személyes adatokat, számlaegyenleget, fizetési kötelezettséget, stb. tartalmazó; perszonalizált; csekkes vagy csekk nélküli levélpapírra, digitálisan nyomott; borítékoló géppel borítékolt levélküldemények. Ügyféladat tartalmuk miatt szigorú biztonsági szabályok betartása mellett folyik a gyártásuk.

konyvek-videonyito.jpg

Könyvgyártás

A digitális technika térhódításával lehetővé vált a költséghatékony könyvgyártás akár néhányszáz példányban is. Készítünk kemény- és puhaborítós, vászon- és plüssborítós, PUR/hotmelt és hideg ragasztókötéssel készült könyveket, a borítók különlegessé tehetők arany/ezüst préggel, 3D UV-lakkozással, scodix foil fémfóliával, lézerstancolással, gravírozással.

hasznalati-utmutato-nyito.jpg

Használati útmutató gyártás

Műszaki termékekhez mellékelt összeszerelési, beüzemelési, stb. információkat, több nyelven tartalmazó, ofszet vagy műnyomó, de általában kisebb grammsúlyú (60 gr) papírra készülő nyomtatvány. Gyártható akár B1 méretű, kihajtogatható változatban, vagy irkafűzött kis füzetként is. Exkluzív termék esetén ragasztókötéssel magas oldalszámú könyv formátumban is készülhet.

dossziek-okosmappak-videonyito.jpg

Dossziék / okosmappák

Konferenciákon, és egyéb rendezvényeken a vendégek számára készített, információk közlésére és szóróanyagok tárolására (mappafüles hátoldal) szolgáló nyomdai termékek. A digitális technológiának köszönhetően perszonalizálhatók, scodix foil fémfóliával vagy lézerstancolt filigrán mintákkal díszíthetők, illetve mozaik rendszerrel egyedivé tehetők.

ugyviteli-videonyito.jpg

Ügyviteli és irodai nyomtatványok

Hivatali, vállalati ügymenet dokumentálására szolgáló formanyomtatványok: munkalapok, jegyzőkönyvek, mérlegkönyvek, nyilatkozatok, banküzemi nyomtatványok. Terjedelmük és méretük változó, rendszerint önátírós, 2-4 példányos, 60-80 grammos papírra készülnek. Lehetnek tömbösített (kétszer tűzött) vagy fejben ragasztott kivitelűek.

pos-pop-nyito.jpg

POS, POP anyagok

Eladóhelyi reklámok: plakátok, wobblerek, megállítótáblák, display-ek, padlómatricák, árjelölők és egyéb figyelemfelkeltő eszközök, melyek az értékesítést segítik. Jellemző rájuk a formai, méretbeli sokszínűség, anyagukat tekintve készülhetnek különböző grammsúlyú mázolt, illetve a szép nyomat érdekében fóliázott és lézerstancolással vagy 3D UV lakkal felületnemesített papírból.

dobozok-nyito.jpg

Dobozok és csomagolóeszközök

Fogyasztási cikkek, ajándékok tárolására és védelmére szolgáló nyomdai termékek. A dobozok egy vagy két oldalon mázolt különböző grammsúlyú és színű dobozkartonból, ill. kraftkartonból; a tasakok simított felületű vagy fóliázott, 150-200 grammsúlyú papírból készülnek. Motion Cutter lézerstancolóval, 3D UV lakkal vagy scodix foil fémfóliával felületnemesíthetőek.

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Folytassuk személyesen.

Kérjen árajánlatot!

Kérjen árajánlatot!

A részleteket egyeztetjük.
Érdeklik az újdonságok?

Érdeklik az újdonságok?

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre!
© 2021 Prime Rate Kft. Minden jog fenntartva