icon-park_earth

A tökéletes termékdoboz marketinges szemszögből

A tökéletes termékdoboz marketinges szemszögből

Ha prémiumtermékekről van szó, olyan marketingstratégiát kell alkalmazni, amely képes hangsúlyozni a márka és az egyes áruk kiemelkedő minőségét. Éppen ezért nem véletlen, hogy a kreatív ipar egyre fontosabb részévé válik az egyedi megjelenésű, minőségi tervezésű dobozok alkalmazása is. De vajon milyen termékekhez milyen csomagolást érdemes használni?

Miért olyan fontos a profi csomagolás?

Bár a vásárlók jól megfontolják, mire költenek, gyakran mégis igen gyorsan alkotnak ítéletet. Nem véletlen tehát, hogy a prémiumgyártók marketingcsapatai minden lehetséges módon igyekeznek úgy megjeleníteni termékeiket, hogy azok egy pillanat alatt a lehető legjobb benyomást keltsék a vásárlókban. Ma már nem elég a hirdetésekre koncentrálni. Egyre inkább fontos olyan csomagolásokkal ellátni a termékeket, amelyek minden elemükben hangsúlyozzák az adott árucikk magas minőségét. Ehhez érdemes olyan digitális, illetve ofszet nyomdában elkészíttetni a dobozokat, amely a legmodernebb nyomtatási technikákat alkalmazza és a legnagyobb megértéssel kezeli a megrendelői igényeket.

Prémiumdobozok kis példányszámban is

Egy jó csomagolás egyszerre képes információkat közölni a brand színvonaláról, a gyártó hozzáértéséről, valamint a termék jellegéről. Ha drágább, különlegesebb árukról van szó, a csomagolás megjelenésének minden esetben tükröznie kell a gyártó üzenetét, és bizalmat kell építenie a vásárló felé már első ránézésre is.

A tökéletes doboz megtervezésekor terméktől függően számos szempontot kell figyelembe venni. A doboznak funkcionálisnak kell lennie, és kellő védelmet kell nyújtania a termék számára, azonban jól látható módon meg is kell mutatnia azt. Fontos, hogy egy prémiumkategóriás termék csomagolásának felnyitása egyszerű legyen, ám önmagában is élményt jelentsen a vásárló számára, ezért a grafikai és tipográfiai elrendezés mellett a doboz kialakításának megtervezésére is nagy hangsúlyt kell fektetni.

Fontos számunkra, hogy budapesti nyomdánkban olyan exkluzív dobozokat kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek segítik megrendelőink termékeit kitűnni a tömegből. Legyen szó látványos 3D UV lakkozásról, arany/ezüst fóliáról vagy stancolással készült csomagolásokról, az általunk készített kis példányszámú, minőségi dobozok hozzáadnak az őket rejtő termékek értékéhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tervezzük meg együtt az Ön brandjéhez illő csomagolást!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!