icon-park_earth

A tökéletes termékdoboz marketinges szemszögből

A tökéletes termékdoboz marketinges szemszögből

Ha prémiumtermékekről van szó, olyan marketingstratégiát kell alkalmazni, amely képes hangsúlyozni a márka és az egyes áruk kiemelkedő minőségét. Éppen ezért nem véletlen, hogy a kreatív ipar egyre fontosabb részévé válik az egyedi megjelenésű, minőségi tervezésű dobozok alkalmazása is. De vajon milyen termékekhez milyen csomagolást érdemes használni?

Miért olyan fontos a profi csomagolás?

Bár a vásárlók jól megfontolják, mire költenek, gyakran mégis igen gyorsan alkotnak ítéletet. Nem véletlen tehát, hogy a prémiumgyártók marketingcsapatai minden lehetséges módon igyekeznek úgy megjeleníteni termékeiket, hogy azok egy pillanat alatt a lehető legjobb benyomást keltsék a vásárlókban. Ma már nem elég a hirdetésekre koncentrálni. Egyre inkább fontos olyan csomagolásokkal ellátni a termékeket, amelyek minden elemükben hangsúlyozzák az adott árucikk magas minőségét. Ehhez érdemes olyan digitális, illetve ofszet nyomdában elkészíttetni a dobozokat, amely a legmodernebb nyomtatási technikákat alkalmazza és a legnagyobb megértéssel kezeli a megrendelői igényeket.

Prémiumdobozok kis példányszámban is

Egy jó csomagolás egyszerre képes információkat közölni a brand színvonaláról, a gyártó hozzáértéséről, valamint a termék jellegéről. Ha drágább, különlegesebb árukról van szó, a csomagolás megjelenésének minden esetben tükröznie kell a gyártó üzenetét, és bizalmat kell építenie a vásárló felé már első ránézésre is.

A tökéletes doboz megtervezésekor terméktől függően számos szempontot kell figyelembe venni. A doboznak funkcionálisnak kell lennie, és kellő védelmet kell nyújtania a termék számára, azonban jól látható módon meg is kell mutatnia azt. Fontos, hogy egy prémiumkategóriás termék csomagolásának felnyitása egyszerű legyen, ám önmagában is élményt jelentsen a vásárló számára, ezért a grafikai és tipográfiai elrendezés mellett a doboz kialakításának megtervezésére is nagy hangsúlyt kell fektetni.

Fontos számunkra, hogy budapesti nyomdánkban olyan exkluzív dobozokat kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek segítik megrendelőink termékeit kitűnni a tömegből. Legyen szó látványos 3D UV lakkozásról, arany/ezüst fóliáról vagy stancolással készült csomagolásokról, az általunk készített kis példányszámú, minőségi dobozok hozzáadnak az őket rejtő termékek értékéhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tervezzük meg együtt az Ön brandjéhez illő csomagolást!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek