icon-park_earth

Szenvedélyünk a könyv

Könyvnyomtatás kis példányszámban is

Ofszet és digitális könyvgyártás

ofszet és digitális könyvnyomtatás Budapest, Gödöllő
 • A Prime Rate-ben mind a digitális, mind az ofszet gyártási technológia elérhető, így az alacsony példányszámú könyvek gyártása is gazdaságosan megoldható. Mindkét nyomtatási technológia esetében a legmodernebb nyomógépeket használjuk, melyeket a HP, OCE-Canon, Xerox és Heidelberg biztosít számunkra.

 • Azt, hogy egy könyv esetében a digitális vagy az ofszet nyomtatás a legköltséghatékonyabb, a példányszám mellett a méret, a színek száma és a kötészeti mód is nagyban befolyásolja. A Prime Rate-nél mindent megtalál egy helyen. Teljes körű kötészetünk egyedi megoldásokat kínál Önnek. Amennyiben segítségre lenne szüksége ─ akár csak a megfelelő gyártási technológia kiválasztásában ─  keressen minket bizalommal, és ügyfélszolgálati munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Puhatáblás könyvek hidegragasztó-kötéssel

 • A hagyományos hotmelt és PUR-ragasztás mellett már hidegragasztó-kötést (más néven diszperziós ragasztást) is kínál Önnek a Prime Rate, mely sokkal rugalmasabb könyvnyitást tesz lehetővé. Ennél az eljárásnál 12 órás száradási idő alatt tud a ragasztóanyag a papírrostok közé megfelelően behatolni és teljesen megkötni.

 • Elsősorban zenei kiadók kedvelik ezt a ragasztási módot, de a vastagabb irodalmi és jogi művek esetében is alkalmazzuk.

 • Amennyiben vastag könyvet szeretne nyomtatni és beköttetni, arra is kínálunk megoldást. Kötészeti munkatársaink kézműves munkával egészen különleges kötésű könyveket is elkészítenek.
nyomdai megoldások - puhatáblás könyvgyártás hidegragasztó-kötéssel

Keménytáblás, cérnafűzött könyvek

nyomdai megoldások - keménytáblás, cérnafűzött könyv nyomtatás
 • Saját kötészetünk igény esetén cérnafűzéssel is elkészíti a könyvtesteket. A táblalemez beborítható papírral és vászonnal, továbbá ellátható védőborítóval. A könyveket az ügyfél kérésének megfelelően gömbölyű vagy egyenes gerinccel gyártjuk.

 • A nagyon vékony belív papír sokszor kihívást jelent a nyomdáknak. Ez különösen azoknál a könyveknél fontos, melyek az átfogó tartalom miatt nagyon vastagok és nehezek, ezért van szükség arra, hogy a gyártásuk során minél vékonyabb belív papírt használjanak. Nyomdánkban a tekercses digitális nyomtatás során és az íves ofszet gyártás során 50 grammos belív papírt alkalmazunk ilyen esetekben. További információért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egyéb kötészeti módok

 • Több mint 20 éve foglalkozunk lengőlapok gyártásával is. Nemcsak a nyomtatást és a fúrást rendelheti meg tőlünk, de egyedi kivitelezési igények, mappába rendezés, számlanyomtatás esetén is állunk rendelkezésére. Amennyiben irkafűzött vagy végtelen spirállal ellátott termékre lenne szüksége, szintén fordulhat hozzánk bizalommal.
könyvkészítés - egyéb lehetőségek

Borító felületkezelés

nyomdai megoldások - könyvnyomtatás felületkezeléssel
 • Amikor kezünkbe veszünk egy könyvet, az első, amit meglátunk a borító. Ezért nagyon fontos, hogy milyen egy könyv borítójának kivitelezése. Miután eldöntöttük, hogy puhatáblás vagy keménytáblás könyvet szeretnénk, ki kell találnunk a pontos kivitelezési módot is. Négy színes nyomás, esetleg vászon vagy műbőrborítás – a döntés rajtunk áll.

 • Nyomdánk számos lehetőséget kínál a felületnemesítés területén is. A hagyományos módszerek, mint a prégelés vagy a részleges lakkozás mellett digitális 3D UV-lakkozással, Spot UV-lakkozással és 3D-prégeléssel is foglalkozunk.

 • Szintén nagyszerű megoldást jelenthet lézervágó gépünk, mellyel a könyv borítóján tetszőleges vékonyságú formát vághatunk ki. Ezek a digitális megoldások kisebb példányszám esetén is gazdaságosak, hiszen nincs szükség drága stancszerszám elkészítésére. Összegezve tehát könyvét kedvező áron tudja nálunk kinyomtatni, beköttetni és felületkezelni is.

Kötészeti minta

 • A Prime Rate-nél kötészeti mintát is igényelhet a komplett könyvgyártás megkezdése előtt. Ezáltal meggyőződhet a minőségről és akár módosításra is van lehetősége. Kötészetünk az alacsony példányszámú gyártásra is fel van készülve, legyen szó puhatáblás vagy keménytáblás könyvről, illetve digitális vagy ofszet gyártásról.
könyvnyomtatás - kötészeti minta

Rövid szállítási határidő

könyvgyártás rövid határidővel
 • Nagy és sokszínű gépparkunknak köszönhetően a puhatáblás könyveket a grafikai állomány jóváhagyását követően 5-7 munkanapon belül, a keménytáblásokat 10-12 munkanapon belül el tudjuk készíteni.

 • Nyomdánk számos lehetőséget kínál a felületnemesítés területén is. A hagyományos módszerek, mint a prégelés vagy a részleges lakkozás mellett digitális 3D UV-lakkozással, Spot UV-lakkozással és 3D-prégeléssel is foglalkozunk.

 • Amennyiben hamarabb lenne szüksége a könyvekre, mint a megadott időintervallum, kérem, jelezze felénk, hisz nem egyszer sikerült már „csodát” tennünk.

Több mint 150 könyvkiadói ügyfél

 • Ausztria, Németország, Magyarország, Franciaország és Svájc területéről több mint 150 könyvkiadóval dolgozunk együtt. Ügyfélkapcsolattartóink készséggel állnak rendelkezésükre a nyomdai előkészítés és tervezéstől, az anyagválasztáson át egészen a kiszállításig.

 • Amennyiben könyvet szeretne nyomtatni és köttetni, a Prime Rate-nél jó helyen jár!

Inspirációs videók

Ízelítő korábbi munkáinkból

Videó lejátszása

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!