icon-park_earth

Szenvedélyünk a könyv

Könyvnyomtatás már 50 példánytól

Szenvedélyünk a könyv

Könyvnyomtatás már 50 példánytól

Ofszet és digitális könyvgyártás

ofszet és digitális könyvnyomtatás Budapest, Gödöllő
 • A Prime Rate-ben mind a digitális, mind az ofszet gyártási technológia elérhető, így az alacsony példányszámú könyvek gyártása is gazdaságosan megoldható. Mindkét könyvnyomtatási technológia esetében a legmodernebb nyomógépeket használjuk, melyeket a HP, OCE-Canon, Xerox és Heidelberg biztosít számunkra.
 • Azt, hogy egy könyv esetében a digitális nyomtatás vagy az ofszet nyomtatás a legköltséghatékonyabb, a példányszám mellett a méret, a színek száma és a kötészeti mód is nagyban befolyásolja. A Prime Rate-nél mindent megtalál egy helyen. Teljes körű kötészetünk egyedi megoldásokat kínál Önnek. Amennyiben segítségre lenne szüksége – akár csak a megfelelő gyártási technológia kiválasztásában – keressen minket bizalommal, és ügyfélszolgálati munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. A digitális könyvnyomtatási árak kapcsán is készséggel válaszolunk minden kérdésére.

Puhatáblás könyvnyomtatás hidegragasztó-kötéssel

 • A hagyományos hotmelt és PUR-ragasztás mellett már hidegragasztó-kötést (más néven diszperziós ragasztást) is kínál Önnek a Prime Rate, mely sokkal rugalmasabb könyvnyitást tesz lehetővé. Ennél az eljárásnál 12 órás száradási idő alatt tud a ragasztóanyag a papírrostok közé megfelelően behatolni és teljesen megkötni.

 • Elsősorban zenei kiadók kedvelik ezt a ragasztási módot, de a vastagabb irodalmi és jogi művek esetében is alkalmazzuk.

 • Amennyiben vastag könyvet szeretne nyomtatni és beköttetni, arra is kínálunk megoldást. Kötészeti munkatársaink kézműves munkával egészen különleges kötésű könyveket is elkészítenek. Könyvnyomtatási árakról és egyéb szolgáltatásainkról egyeztessen munkatársainkkal!
nyomdai megoldások - puhatáblás könyvgyártás hidegragasztó-kötéssel

Keménytáblás, cérnafűzött könyvek

nyomdai megoldások - keménytáblás, cérnafűzött könyv nyomtatás
 • Saját kötészetünk igény esetén cérnafűzéssel is elkészíti a könyvtesteket. A táblalemez beborítható papírral és vászonnal, továbbá ellátható védőborítóval. A könyveket az ügyfél kérésének megfelelően gömbölyű vagy egyenes gerinccel gyártjuk.

 • A nagyon vékony belív papír sokszor kihívást jelent a nyomdáknak. Ez különösen azoknál a könyveknél fontos, melyek az átfogó tartalom miatt nagyon vastagok és nehezek, ezért van szükség arra, hogy a gyártásuk során minél vékonyabb belív papírt használjanak. Nyomdánkban a tekercses digitális nyomtatás során és az íves ofszet könyvgyártás során 50 grammos belív papírt alkalmazunk ilyen esetekben. További információért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egyéb kötészeti módok

 • Több mint 20 éve foglalkozunk lengőlapok gyártásával is. Nemcsak a nyomtatást és a fúrást rendelheti meg tőlünk, de egyedi kivitelezési igények, mappába rendezés, számlanyomtatás esetén is állunk rendelkezésére. Amennyiben irkafűzött vagy végtelen spirállal ellátott termékre lenne szüksége, szintén fordulhat hozzánk bizalommal.
könyvkészítés - egyéb lehetőségek

Borító felületkezelés

nyomdai megoldások - könyvnyomtatás felületkezeléssel
 • Amikor kezünkbe veszünk egy könyvet, az első, amit meglátunk a borító. Ezért nagyon fontos, hogy milyen egy könyv borítójának kivitelezése. Miután eldöntöttük, hogy puhatáblás vagy keménytáblás könyvet szeretnénk, ki kell találnunk a pontos kivitelezési módot is. Négy színes nyomás, esetleg vászon vagy műbőrborítás – a döntés rajtunk áll.

 • Szintén nagyszerű megoldást jelenthet lézervágó gépünk, mellyel a könyv borítóján tetszőleges vékonyságú formát vághatunk ki. Ezek a digitális megoldások kisebb példányszám esetén is gazdaságosak, hiszen nincs szükség drága stancszerszám elkészítésére. Összegezve tehát könyvét kedvező áron tudja nálunk kinyomtatni, beköttetni és felületkezelni is.

Kötészeti minta

 • A Prime Rate nyomdánál kötészeti mintát is igényelhet a komplett könyvgyártás megkezdése előtt. Ezáltal meggyőződhet a minőségről és akár módosításra is van lehetősége. Kötészetünk az alacsony példányszámú gyártásra is fel van készülve, legyen szó puhatáblás vagy keménytáblás könyvről, illetve digitális vagy ofszet gyártásról. Mindegy, hogy nagyüzemi könyvgyártással vagy kisebb példányszámú ofszet könyvgyártással fordul hozzánk, szakértelmünk legjavát nyújtjuk.
SONY DSC kötészeti minta

Rövid szállítási határidő

könyvgyártás rövid határidővel
 • Nagy és sokszínű gépparkunknak köszönhetően a puhatáblás könyveket a grafikai állomány jóváhagyását követően 5-7 munkanapon belül, a keménytáblásokat 10-12 munkanapon belül el tudjuk készíteni.

 • Nyomdánk számos lehetőséget kínál a felületnemesítés területén is. A hagyományos módszerek, mint a prégelés vagy a részleges lakkozás mellett digitális 3D UV-lakkozással, Spot UV-lakkozással és 3D-prégeléssel is foglalkozunk.

 • Amennyiben hamarabb lenne szüksége a könyvekre, mint a megadott időintervallum, kérem, jelezze felénk, hisz nem egyszer sikerült már „csodát” tennünk.

Több mint 150 könyvkiadói ügyfél

 • Ausztria, Németország, Magyarország, Franciaország és Svájc területéről több mint 150 könyvkiadóval dolgozunk együtt. Ügyfélkapcsolattartóink készséggel állnak rendelkezésükre a nyomdai előkészítés és tervezéstől, az anyagválasztáson át egészen a kiszállításig.

 • Amennyiben könyvet szeretne nyomtatni és köttetni, a Prime Rate-nél jó helyen jár! Könyvnyomtatás Budapesten digitális üzemünkben, míg ofszet nyomdaüzemünket Gödöllőn találja.
Európa térkép

Inspirációs videó

Ízelítő korábbi munkáinkból

könyvgyártás inspiráció
Videó lejátszása

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek