icon-park_earth

Budapesti nyomda

Budapesti digitális üzem

Digitális nyomda, gyorsnyomda Budapest
Videó lejátszása

A 2005-ben épült megyeri úti székházunkban található a nyomda digitális részlege, ahol több csúcstechnológiás nyomó- és kötészeti gép működik. Közülük is kiemelkedik a 2017-ben üzembe helyezett két HP 12000 digitális nyomdagép és a 3D UV nyomatok készítésére alkalmas Scodix berendezés.

Budapesti nyomdánkban teljes körű digitális nyomdai szolgáltatásokkal várjuk. Katalógusok és prospektusok gyártása, könyvgyártás, nyomtatott marketingeszközök, grafikai tervezés és előkészítés, mindennemű professzionális digitális nyomtatás – ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Digitális nyomtatás mesterfokon

Budapesti nyomdánkban első osztályú minőségben, a megbízói igényekhez igazodva vállalunk akár kis példányszámú digitális nyomtatást is.

A közös ötletelésben, de a grafikai tervezésben és más előkészületi munkákban is számíthat ránk. Ha rövid határidővel van szüksége nyomtatott marketingeszközökre vagy különféle kiadványokra, bizalmat szavazhat nekünk. Ugyanitt UV fémfóliázást, 3D UV lakkozást, lézervágást, riccelést és komplett könyvkötészeti megoldásokat is kínálunk régi és új ügyfeleinknek. Tudjon meg többet!

További képek a budapesti telephelyről

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek