icon-park_earth

Tranzakciós küldemények

Teljes körű lebonyolítással

Tranzakciós küldemények

Teljes körű lebonyolítással

Tranzakciós nyomtatvány gyártás

tranzakciós nyomtatvány gyártás
A mailer szektor egyik legjelentősebb gyártójaként komplex tranzakciós küldemény nyomtatási szolgáltatást nyújtunk nagy tömegű levelezést folytató partnereinknek, szolgáltatóknak, intézményeknek. Nyomdánk néhány ezertől akár milliós nagyságrendig vállalja az elektronikus adatállományok fogadását, a levelek előállítását, megszemélyesítését, borítékolását, postázását, legyen az értesítő, vagy számlalevél.

Amiben számíthat nyomdánkra

Vállaljuk tranzakciós küldemények, illetve üzleti nyomtatványok gyártását és postázását. Legyen szó perszonalizált fizetési tájékoztató vagy csekk nyomtatásról, borítékolt levélküldemény vagy számlalevél gyártásáról, minden esetben a legmagasabb szintű standarokat követjük.

Gyártási folyamat

A küldemények előállításához szükséges adatokat és információkat a legmodernebb informatikai, technikai és biztonsági körülmények között fogadjuk, és dolgozzuk fel.

A számlalevelek előállítása zárt környezetben, teljesen automatizált nyomtató és borítékoló rendszereken történik. A teljes folyamatot naplózzuk, az állományokat szigorú adatbiztonsági előírásoknak megfelelően kezeljük.

Kern borítékoló

Gépek

HP Inkjet tranzakciós nyomtatás
A levelek legnagyobb része a budapesti digitális nyomdánkban készül a legmodernebb tekercses inkjet nyomógépünkkel, mely lehetővé teszi a grafika, a perszonalizálás, valamint a perforálás egy menetben történő gyártását. A kész küldeményeket nagy teljesítményű tekercses, illetve lapadagolós borítékoló rendszerekkel állítjuk elő, melyek mellékletadagolóiból akár névre szóló mellékleteket is behúzhatunk a küldeményekbe.

Inspirációs videó

Betekintés a gyártásba

tranzakciós nyomtatványok gyártása - videó
Play Video about tranzakciós nyomtatványok gyártása - videó

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek