icon-park_earth

Kreatív megoldások

A 3D lakkozás egy olyan speciális nyomdai eljárás, melynek segítségével tapinthatóvá válnak, szinte életre kelnek a papíron a képek. A Scodix fémfólia pedig egy új digitális felületnemesítési eljárás, melynek lényege, hogy a digitális állományban állítható be a kívánt arany, ezüst nyomás szerszámkészítés és klasszikus prégelés nélkül.

A Motion Cutter egy forradalmian új digitális lézertechnológia, amely lehetővé teszi, hogy tetszőleges formát stancoljunk (vágjunk) ki. Nyomathordozóként a legkülönbözőbb típusú és grammsúlyú papírokkal dolgozhatunk. A stancolás mellett riccelni és gravírozni is lehet a felületet, amelyet a digitális állományban egyszerűen beállíthatunk.

Speciális alapanyagok használatával sokkal izgalmasabb és praktikusabb nyomtatott eszközöket állíthatunk elő. Például a könnyen áthelyezhető sztatikus vagy varázsfólia segítségével még egyszerűbbé tehetjük a kommunikációs plakátok használatát. Vagy a “téphetetlen papírból” elnyűhetetlen nyomtatott eszközöket gyárthatunk.

A nyomtatott marketingeszközök lényege, hogy megragadják a figyelmet és hatékonyan tolmácsolják az üzenetet. A papírmechanikás megoldások magasan a leghatékonyabb eszközök ezen a területen. Ha igazán izgalmas és emlékezetes módon szeretnénk kommunikálni, akkor az okos DM-ek közül érdemes választani.

A hagyományos DM levélküldemények eredményességét megfelelő szegmentációval extrán megnövelhetjük, sőt akár személyre szabott üzeneteket is közvetíthetünk. A képi perszonalizálás pedig az egyik leghatékonyabb figyelemfelkeltő eszköz, melynek lényege, hogy képi motívumokkal jelenít meg a címzett keresztnevét egy adott képen.

A kiterjesztett valóság (AR), a valós térre helyez rá egy, a számítógép által generált réteget vagy akár teljesen virtuális térbe navigál (VR). A módszerhez nem kell más, mint egy mobil vagy tablet, annak kamerája, egy applikáció és nem utolsó sorban egy kis fantázia. A VR élményhez egy VR szemüveg is szükséges, ami akár papírból is előállítható.

A legtöbb nyomda úgy működik, hogy fogadja a nyomdakész anyagot, és a kapott paraméterek alapján legyártja a terméket, Nem véleményez, nem ad tanácsokat, a megoldásra pedig végképp nem kínál ötleteket. Mi megosztjuk tapasztalatainkat, együtt gondolkodunk partnereinkkel, egyedi megoldásokat mutatunk és javasolunk.

A kapott nyomdai anyagot minden esetben ellenőrizzük, felbontás, elhelyezés, paramétereknek való megfelelés tekintetében, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Hiszen a leggondosabb tervezés ellenére is maradhatnak az állományban nem megfelelő minőségű képek, elcsúszott bekezdések. A hibákat jelezzük, ügyfeleink kérésére javítjuk.

A legizgalmasabb munkáinkat igyekszünk esettanulmányok formájában is megörökíteni. Sok új ötletünkből vagy aktuális fejlesztéseinkből pedig ötletbejegyzéseket gyártunk. Érdemes időnként átpörgetni ezeket inspirációképpen, vagy konkrét ötleteket meríteni a soron következő kampányok megvalósításához.

Tekintse meg a youtube csatornánkon keresztül a vállalati rendezvényeinkről, szakmai napokról összeállított videó összeállításainkat. Merítsen ötletet a bemutatott termék mintáinkból és nyomdai megoldásainkból. Csatornánk folyamatosan frissül, így feliratkozás után elsőként értesülhet legújabb fejlesztéseinkről, és eseményeinkről.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!