icon-park_earth

Kreatív megoldások

A 3D lakkozás egy olyan speciális nyomdai eljárás, melynek segítségével tapinthatóvá válnak, szinte életre kelnek a papíron a képek. A Scodix fémfólia pedig egy új digitális felületnemesítési eljárás, melynek lényege, hogy a digitális állományban állítható be a kívánt arany, ezüst nyomás szerszámkészítés és klasszikus prégelés nélkül.

A Motion Cutter egy forradalmian új digitális lézertechnológia, amely lehetővé teszi, hogy tetszőleges formát stancoljunk (vágjunk) ki. Nyomathordozóként a legkülönbözőbb típusú és grammsúlyú papírokkal dolgozhatunk. A stancolás mellett riccelni és gravírozni is lehet a felületet, amelyet a digitális állományban egyszerűen beállíthatunk.

Speciális alapanyagok használatával sokkal izgalmasabb és praktikusabb nyomtatott eszközöket állíthatunk elő. Például a könnyen áthelyezhető sztatikus vagy varázsfólia segítségével még egyszerűbbé tehetjük a kommunikációs plakátok használatát. Vagy a “téphetetlen papírból” elnyűhetetlen nyomtatott eszközöket gyárthatunk.

A nyomtatott marketingeszközök lényege, hogy megragadják a figyelmet és hatékonyan tolmácsolják az üzenetet. A papírmechanikás megoldások magasan a leghatékonyabb eszközök ezen a területen. Ha igazán izgalmas és emlékezetes módon szeretnénk kommunikálni, akkor az okos DM-ek közül érdemes választani.

A hagyományos DM levélküldemények eredményességét megfelelő szegmentációval extrán megnövelhetjük, sőt akár személyre szabott üzeneteket is közvetíthetünk. A képi perszonalizálás pedig az egyik leghatékonyabb figyelemfelkeltő eszköz, melynek lényege, hogy képi motívumokkal jelenít meg a címzett keresztnevét egy adott képen.

A kiterjesztett valóság (AR), a valós térre helyez rá egy, a számítógép által generált réteget vagy akár teljesen virtuális térbe navigál (VR). A módszerhez nem kell más, mint egy mobil vagy tablet, annak kamerája, egy applikáció és nem utolsó sorban egy kis fantázia. A VR élményhez egy VR szemüveg is szükséges, ami akár papírból is előállítható.

A legtöbb nyomda úgy működik, hogy fogadja a nyomdakész anyagot, és a kapott paraméterek alapján legyártja a terméket, Nem véleményez, nem ad tanácsokat, a megoldásra pedig végképp nem kínál ötleteket. Mi megosztjuk tapasztalatainkat, együtt gondolkodunk partnereinkkel, egyedi megoldásokat mutatunk és javasolunk.

A kapott nyomdai anyagot minden esetben ellenőrizzük, felbontás, elhelyezés, paramétereknek való megfelelés tekintetében, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Hiszen a leggondosabb tervezés ellenére is maradhatnak az állományban nem megfelelő minőségű képek, elcsúszott bekezdések. A hibákat jelezzük, ügyfeleink kérésére javítjuk.

A legizgalmasabb munkáinkat igyekszünk esettanulmányok formájában is megörökíteni. Sok új ötletünkből vagy aktuális fejlesztéseinkből pedig ötletbejegyzéseket gyártunk. Érdemes időnként átpörgetni ezeket inspirációképpen, vagy konkrét ötleteket meríteni a soron következő kampányok megvalósításához.

Tekintse meg a youtube csatornánkon keresztül a vállalati rendezvényeinkről, szakmai napokról összeállított videó összeállításainkat. Merítsen ötletet a bemutatott termék mintáinkból és nyomdai megoldásainkból. Csatornánk folyamatosan frissül, így feliratkozás után elsőként értesülhet legújabb fejlesztéseinkről, és eseményeinkről.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek