Csomagolóanyag-gyártás

Kis példányszámban, prémium kivitelben

Csomagolóanyag-gyártás

Kis példányszámban, prémium kivitelben

Dobozok és csomagolóanyagok

Céges dobozgyártás, logós csomagolóanyag nyomtatás

Vállalatunk nem fő tevékenysége a doboz és csomagolóanyag gyártás, de széles portfóliónkban helyet kap a kis és közepes példányszámú dobozok és csomagolóanyagok előállítása. Mennyiségtől függően digitális, vagy ofszet technológiával gyártjuk a termékeket mennyiségtől és kiviteltől függően. A tervezésben igény szerint segítséget nyújtunk.

Kivitelezés

A tervek alapján minden esetben makettet készítünk a pontos, tökéletes megvalósulás érdekében. Kivitelezésében hagyományos stancolási eljárást és digitális lézervágást egyaránt alkalmazunk. Döntő lehet a mennyiség, vagy a termék, csomagolás bonyolultsága. A részletgazdag, aprólékos formákat minden esetben lézervágással készítjük, melyekre a hagyományos stancolás nem képes.

dobozgyártás lézervágással

Egyedi megoldások

3D UV lakkos doboz gyártás logóval

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a csomagolás egyedi megjelenése, ezért a dobozokra, csomagolásokra ajánljuk a látványos felületkezeléseket. A 3D UV lakk papír síkjából kiemelkedő textúrájával, vagy az arany, ezüst fémfóliázás prémium megjelenésével igazán elegáns megjelenést biztosíthatunk. Fokozhatjuk a hatást a csomagolóeszköz megszemélyesítésével is.

Budapesti digitális nyomda-, valamint gödöllői ofszet nyomdaüzemünkben örömmel állunk rendelkezésére az egyedi elképzelések kivitelezése terén is.

Inspirációs videó

Ízelítő korábbi munkáinkból

céges doboz nyomtatás - videó
Play Video about céges doboz nyomtatás - videó