icon-park_earth

Nyomdai szolgáltatások

Budapesti nyomdánkban széles körű kötészeti megoldásokkal készülő könyveink akár cérnázott, vagy ragasztókötött kivitelben gazdaságosan gyárthatók már 50 példánytól, de nagyobb mennyiségben is. A könyvnyomtatás során digitális, vagy ofszet technológiát alkalmazunk. Példányszámtól függetlenül puhatáblás, vagy keménytáblás borítóval készülhetnek, melyeket extra felületkezelésekkel is kiemelhetünk.

Fogyasztási cikkek, ajándékok tárolására és védelmére szolgáló nyomdai termékek. A dobozok egy vagy két oldalon mázolt különböző grammsúlyú és színű dobozkartonból, ill. kraftkartonból; a tasakok simított felületű vagy fóliázott, 150-200 grammsúlyú papírból készülnek. Motion Cutter lézerstancolóval, 3D UV lakkal vagy scodix foil fémfóliával felületnemesíthetőek.

Termék, illetve szolgáltatásportfoliót bemutató kiadványok készülhetnek hagyományos A/4, A/5 vagy egyedi méretben. Tetszés szerint lehetnek ragasztókötöttek (PUR, hot melt), irkatűzöttek, különböző grammsúlyú papírra nyomottak. A borító egyedivé tehető a papír síkjából kiemelkedő 3D UV-lakkal, illetve lézerstanccal kivágott grafikával.

A napi és heti lapoknál terjedelmesebb tartalommal, sok színes fotóval, speciális célközönségnek szóló szórakoztató kiadvány. Nemcsak kiadók, de nagyvállalatok is készítenek célcsoportjuk, vagy dolgozóik számára a belső kommunikáció eszközeként. Rendszerint 4 színesek és műnyomó papírra készülnek, változó méretben. 

Műszaki termékekhez mellékelt összeszerelési, beüzemelési, stb. információkat, több nyelven tartalmazó, ofszet vagy műnyomó, de általában kisebb grammsúlyú (60 gr) papírra készülő nyomtatvány. Gyártható akár B1 méretű, kihajtogatható változatban, vagy irkafűzött kis füzetként is. Exkluzív termék esetén ragasztókötéssel magas oldalszámú könyv formátumban is készülhet.

Pénzügyi és közüzemi szolgáltatók ügyfeleinek készülő; személyes adatokat, számlaegyenleget, fizetési kötelezettséget, stb. tartalmazó; perszonalizált; csekkes vagy csekk nélküli levélpapírra, digitálisan nyomott; borítékoló géppel borítékolt levélküldemények. Ügyféladat tartalmuk miatt szigorú biztonsági szabályok betartása mellett folyik a gyártásuk.

Hivatali, vállalati ügymenet dokumentálására szolgáló formanyomtatványok: munkalapok, jegyzőkönyvek, mérlegkönyvek, nyilatkozatok, banküzemi nyomtatványok. Terjedelmük és méretük változó, rendszerint önátírós, 2-4 példányos, 60-80 grammos papírra készülnek. Lehetnek tömbösített (kétszer tűzött) vagy fejben ragasztott kivitelűek.

A Direct Mail küldemények: személyre szabott hagyományos formátumú levelek, különböző kreatív anyagok, papírmechanikás megoldások, „okos” DM-ek, stb. hatékonyan segítik elő a partnerekkel történő kommunikációt. A megszemélyesített küldeményeket bizonyítottan sokkal nagyobb arányban bontják ki és olvassák el a címzettek, mint a személytelen üzeneteket.

A kommunikációs zajból való kitűnéshez kiváló lehetőséget nyújtanak a hagyományos kiadványoktól merőben eltérő papírmechanikás megoldások, lézerstancolt papírcsodák; „okos” DM-ek, stb.A hatás még tovább fokozható 3D UV-lakkal, scodix foil fémfóliával vagy egyéb felületnemesítési eljárással.

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek