icon-park_earth

Formanyomtatványok

Egyedi igények szerint

Formanyomtatványok

Egyedi igények szerint

Ügyviteli nyomtatvány gyártás

Ügyviteli nyomtatvány gyártás, formanyomtatványok

A digitalizálás korában egyre szűkül a nyomtatott ügyviteli, irodai formanyomtatványok köre. Bizonyos esetekben azonban még mindig szükség van erre a termékcsoportra. Ezek körébe tartozik minden olyan formanyomtatvány, amelyet a vállalatok tevékenységük során használnak: megrendelőlapok, szerződés nyomtatványok, munkalapok, űrlapok, de a belépőjegyek, ajándék utalványok is ide sorolhatók.

Alapanyag, kivitel

A nyomtatványok felhasználási köre határozza meg ezek méretét, alapanyagát, kivitelezését. Lehetnek több példányos önátírós megoldásúak garnitúrázva, vagy akár ragasztással tömbösítve, akár borítóval ellátva. Készíthetjük perforációval is, hogy a kívánt részek leválaszthatóak legyenek. Mennyiségtől függően ofszet, vagy digitális gyártási technológiát alkalmazunk, vagy akár ezeket ötvözhetjük is az önátírós nyomtatvány gyártásában.
ügyviteli nyomtatvány gyártás Budapest

Egyedi sorszámozás, egyedi megjelenés

ügyviteli nyomtatvány nyomtatás Budapest

A legtöbb ügyviteli nyomtatvány tartalmaz változó adatot, leginkább sorszámot, vonalkódot, vagy QR kódot. Az egyedi sorszámot, adatot digitális technológiával helyezzük el a terméken. A belépőjegyek, ajándékutalványok esetében a kötelező elemeken túl az egyedi, szép megjelenést elérhetjük extra felületkezelésekkel is, 3D UV lakkal, vagy ezüst, arany fémfóliával, mellyel a másolhatóságot is kivédhetjük.

Nagyobb mennyiségű, igényeihez szabott irodai nyomtatványra van szüksége? Tömbösített nyomtatványból rendelne egyedi megjelenéssel, első osztályú minőségben? Nyomtatványgyártásban is állunk szíves rendelkezésére – lépjen kapcsolatba velünk!

Inspirációs videó

Ízelítő korábbi munkáinkból

ügyviteli nyomtatvány nyomtatás - videó
Play Video about ügyviteli nyomtatvány nyomtatás - videó

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek