Egyedi és hagyományos DM küldemények

Személyre szóló üzenetek

Egyedi és hagyományos DM küldemények

Személyre szóló üzenetek

Direkt marketing-anyagok,
DM levél nyomtatás

Direkt marketing küldemények, DM levélreklám nyomtatás

A személyre szóló küldemények szerepe a hatékony ügyfélkommunikációban nem is kérdéses. Sokkal nagyobb figyelmet kap a postaládából kiemelve a személyre szóló, kreatív küldemény, mint egy tömeges szórólap, így mindenképp érdemes direkt marketing-anyag nyomtatásra is áldoznia. Formáját, nyomdai kivitelezését tekintve sokféle lehet, a hagyományos formától az egészen egyedi megjelenésig. A digitális gyártásnak köszönhetően a levél tartalma is lehet változó, személyre szabott, nemcsak a címzés.

Tudjon meg többet a DM levél gyártás részleteiről, érdeklődjön munkatársainknál!

Kreatív okos DM-ek

E termékcsoport szerkezete, megjelenése egyedi, figyelemfelkeltő, mely hangsúlyozza, megerősíti a közvetítendő üzenetet. A játékos, kreatív megoldásokat nézegetve, hajtogatva “beég” a mondanivaló, hatékonyan rögzül az ajánlat a szemlélő fejében. Költségesebb az elkészítése, ezért mindenképpen jól irányzott ajánlattal, leválogatott listára érdemes kiküldeni.

levélreklám nyomtatás Budapest

Tömeges levélgyártás

direkt marketinganyag nyomtatás Budapest

A nagy mennyiségű DM-levelek küldése kicsit lenézett terület a marketingszakmában, pedig nagyon jól teljesít. Inkjet digitális nyomógépünkön hatékonyan előállíthatóak a tömeges borítékos levelek, vagy akár a selfmailingek. Egy menetben történik a levelek színes nyomtatása, perszonalizálás, perforálása. Percenként 1800 db DM-levél is elkészülhet ezzel a technológiával!

Levélreklám nyomtatás professzionálisan – merítsen ihletet eddigi referencia munkáinkból!

Prime Rate digitális nyomda Budapesten, ofszet nyomda Gödöllőn az egyedi igények teljes körű kiszolgálására.

Inspirációs videó

Ízelítő korábbi munkáinkból

DM levél nyomtatás - videó
Play Video about DM levél nyomtatás - videó