Naptárak, spirálos kiadványok

Széles specifikációval

Naptárak, spirálos kiadványok

Széles specifikációval

Naptárak, spirálos kiadványok

ikerspirálozás

Legyen szó puha vagy keménytáblás füzetekről, kiadványokról, asztali vagy falinaptárakról, a legpraktikusabb kötészeti eljárás jöhet szóba, a spirálozás. Mutatós, tartós fajtája a fém ikerspirálozás még az exkluzív anyagok esetében is emeli az összhatást. Előnye a ragasztókötéssel szemben, hogy a füzet teljesen kiteríthető, megkönnyítve akár a jegyzetelést, naptárak esetében pedig a forgathatóságot, lapozhatóságot.

Lehetőségek, paraméterek

A fém ikerspirál többféle színben elérhető nyomdánkban, érdemes a kiadvány színvilágához, témájához illeszkedőt választani. A fehér és fekete szín raktári termékként folyamatosan biztosított, de igény szerint az alapszínekkel is rendelkezünk, piros, kék, zöld. Ha a termékhez jobban passzol az ezüst, arany vagy bronz, rendelésre ezek is beszerezhetők. A spirál átmérője 1/4″ (6,35 mm) – 1 1/2″ (38,10 mm)-ig terjedhet, mely széles körű gerincvastagsághoz igazodik.
fém ikerspirálozás

Renz automata spirálozó

Renz automata spirálozó

Automata spirálozó gépünkkel gyorsan, hatékonyan spirálozhatunk még nagy példányszámú kiadványok esetében is. A gép által kezelt termékméret az A6 mérettől egészen az A1 méretig (594 mm) terjed, a kicsi füzetektől a nagy formátumú termékekig.
A kiadványok terjedelmében is szélesek a lehetőségek, a spirálozó gép a 2 laptól a 35 mm-es gerincvastagságig terjedő termékeket képes spirálozni. Az automata gép naptárakasztót is elhelyez a spirálban igény szerint.

Merítsen ötleteket

Inspirációs videók

Betekintés a gyártásba

tranzakciós nyomtatványok gyártása - videó
Play Video about tranzakciós nyomtatványok gyártása - videó