icon-park_earth

Gödöllői nyomda

Gödöllői ofszet üzem

Gödöllőn 2017 áprilisában elkészült a 3200 négyzetméteres zöldmezős beruházásban épült ofszet nyomdaüzem. A beruházás „ékköve” a júliusban telepített Heidelberg SX B/1 8 színes nyomógép, míg a legkülönlegesebb berendezés talán a Wohlenberg Quickbinder ragasztókötőgép.

Ofszet nyomdát keres Budapest vonzáskörzetében? Ha nagyüzemi ofszet nyomtatásról van szó, bennünk hatékony és precíz közreműködőkre talál. Ofszet nyomtatási szolgáltatásainkban is különösen magasra tettük a lécet, ráadásul nálunk a kiváló minőséghez kedvező ár is társul. Érdeklődjön a részletekről!

PrimeRate gödöllői ofszet nyomda
Videó lejátszása

Ofszet nyomtatás príma minőségben

Több évtizede élen járunk a kreatív marketingeszközök és egyéb kiadványok gyártásában. Ha nagyobb példányszámra van szüksége, a leggazdaságosabb megoldást az ofszet nyomtatás jelenti. Ofszet nyomdánkban, Budapest vonzáskörzetében a legmodernebb nyomtatási technológiákat alkalmazzuk, köszönhetően prémiumminőségű, korszerű nyomógépeinknek.

Ha nem tudja, melyik nyomtatási forma lenne Önnek a legideálisabb, a Prime Rate munkatársai szaktanácsadással is szolgálhatnak. Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén!

További képek a gödöllői telephelyről

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!