icon-park_earth

Gödöllői nyomda

Gödöllői ofszet üzem

Gödöllőn 2017 áprilisában elkészült a 3200 négyzetméteres zöldmezős beruházásban épült ofszet nyomdaüzem. A beruházás „ékköve” a júliusban telepített Heidelberg SX B/1 8 színes nyomógép, míg a legkülönlegesebb berendezés talán a Wohlenberg Quickbinder ragasztókötőgép.

Ofszet nyomdát keres Budapest vonzáskörzetében? Ha nagyüzemi ofszet nyomtatásról van szó, bennünk hatékony és precíz közreműködőkre talál. Ofszet nyomtatási szolgáltatásainkban is különösen magasra tettük a lécet, ráadásul nálunk a kiváló minőséghez kedvező ár is társul. Érdeklődjön a részletekről!

PrimeRate gödöllői ofszet nyomda
Videó lejátszása

Ofszet nyomtatás príma minőségben

Több évtizede élen járunk a kreatív marketingeszközök és egyéb kiadványok gyártásában. Ha nagyobb példányszámra van szüksége, a leggazdaságosabb megoldást az ofszet nyomtatás jelenti. Ofszet nyomdánkban, Budapest vonzáskörzetében a legmodernebb nyomtatási technológiákat alkalmazzuk, köszönhetően prémiumminőségű, korszerű nyomógépeinknek.

Ha nem tudja, melyik nyomtatási forma lenne Önnek a legideálisabb, a Prime Rate munkatársai szaktanácsadással is szolgálhatnak. Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén!

További képek a gödöllői telephelyről

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek