icon-park_earth

Speciális nyomdatechnikai alapanyagok

Inspirálódjon a videókból!

Speciális nyomdatechnikai alapanyagok

Inspirálódjon a videókból!

Varázsfólia - látványos, praktikus, újra felhasználható

Varázsfólia felrakása
A varázsfólia vagy sztatikus fólia az elektrosztatikus töltöttsége miatt képes megtapadni szinte minden sík beltéri felületen. A sokoldalúan felhasználható, formára stancolható varázsfólia nem csak mutatós, de praktikus nyomdatechnikai alapanyag is egyben. Az intelligens öntapadós fólia egyik nagy előnye, hogy ennek nem kell a kiragasztásával bajlódni. Akkor sincs gond, ha felhelyezés után ferde lesz a végeredmény, mert egyszerűen, pár mozdulattal megigazítható, de akár át is rakható könnyedén egy másik helyre. Budapesti digitális nyomdaüzemünkben bármilyen igény szerinti varázsfóliát rövid határidővel el tudunk készíteni.

Hol alkalmazható a reklámfólia?

A varázsfóliában rejlő felhasználási lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen. Csupán kreativitásunk szabhat határt annak, hogy mire használjuk a reklámfóliát.

Ideális bevezető kampányok, nyereményjátékok, szezonális promóciók, kiárusítások, időszakos akciók (Black Friday, Crazy Hours, stb). reklámanyagainak kivitelezésére, de kampányhajrában, S.O.S. megoldásként is remek választás az intelligens reklámfólia.

speciális nyomdai anyagok: a varázsfólia

A téphetetlen papír vízálló reklámnak ideális

speciális nyomdai anyagok: a téphetetlen papír

Téphetetlen és kiválóan ellenáll a nedvességnek. Erős, nem szakad, nem gyűrődik, de még az ujjlenyomat sem látszik meg rajta.

A speciális nyomdatechnikai alapanyagok sorában méltán vált közkedveltté a vízálló papír; nem csak változatosan felhasználható, de újszerű állapotát is sokáig megőrzi. Ellenáll a zsírnak, olajnak és más foltoknak, így hosszú élettartama garantált, mivel a vízálló, téphetetlen papírt nem kell állandóan cserélgetni.

Hol alkalmazható a vízálló papír?

Étel- és itallapok, alátétek, POS plakátok, ültetőkártyák, bőrönd- és ruhacímkék, flyerek, wobblerek, térképek kivitelezésénél. Minden olyan helyen, ahol fontos a téphetetlenség, a nedvességtaszító tulajdonság.

Ez a vízálló papír maximálisan alkalmas a hagyományos papír helyettesítésére. Méret és vastagság tekintetében széles választék áll a felhasználók rendelkezésére.

téphetetlen, vízálló papír - különleges nyomdai anyagok

Inspirációs videó

Ízelítő korábbi munkáinkból

speciális anyagok: varázsfólia inspirációs videó
Play Video about speciális anyagok: varázsfólia inspirációs videó

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek