icon-park_earth

Speciális nyomdatechnikai alapanyagok

Inspirálódjon a videókból!

Speciális nyomdatechnikai alapanyagok

Inspirálódjon a videókból!

Varázsfólia - látványos, praktikus, újra felhasználható

Varázsfólia felrakása
A varázsfólia vagy sztatikus fólia az elektrosztatikus töltöttsége miatt képes megtapadni szinte minden sík beltéri felületen. A sokoldalúan felhasználható, formára stancolható varázsfólia nem csak mutatós, de praktikus nyomdatechnikai alapanyag is egyben. Az intelligens öntapadós fólia egyik nagy előnye, hogy ennek nem kell a kiragasztásával bajlódni. Akkor sincs gond, ha felhelyezés után ferde lesz a végeredmény, mert egyszerűen, pár mozdulattal megigazítható, de akár át is rakható könnyedén egy másik helyre. Budapesti digitális nyomdaüzemünkben bármilyen igény szerinti varázsfóliát rövid határidővel el tudunk készíteni.

Hol alkalmazható a reklámfólia?

A varázsfóliában rejlő felhasználási lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen. Csupán kreativitásunk szabhat határt annak, hogy mire használjuk a reklámfóliát.

Ideális bevezető kampányok, nyereményjátékok, szezonális promóciók, kiárusítások, időszakos akciók (Black Friday, Crazy Hours, stb). reklámanyagainak kivitelezésére, de kampányhajrában, S.O.S. megoldásként is remek választás az intelligens reklámfólia.

speciális nyomdai anyagok: a varázsfólia

A téphetetlen papír vízálló reklámnak ideális

speciális nyomdai anyagok: a téphetetlen papír

Téphetetlen és kiválóan ellenáll a nedvességnek. Erős, nem szakad, nem gyűrődik, de még az ujjlenyomat sem látszik meg rajta.

A speciális nyomdatechnikai alapanyagok sorában méltán vált közkedveltté a vízálló papír; nem csak változatosan felhasználható, de újszerű állapotát is sokáig megőrzi. Ellenáll a zsírnak, olajnak és más foltoknak, így hosszú élettartama garantált, mivel a vízálló, téphetetlen papírt nem kell állandóan cserélgetni.

Hol alkalmazható a vízálló papír?

Étel- és itallapok, alátétek, POS plakátok, ültetőkártyák, bőrönd- és ruhacímkék, flyerek, wobblerek, térképek kivitelezésénél. Minden olyan helyen, ahol fontos a téphetetlenség, a nedvességtaszító tulajdonság.

Ez a vízálló papír maximálisan alkalmas a hagyományos papír helyettesítésére. Méret és vastagság tekintetében széles választék áll a felhasználók rendelkezésére.

téphetetlen, vízálló papír - különleges nyomdai anyagok

Inspirációs videó

Ízelítő korábbi munkáinkból

speciális anyagok: varázsfólia inspirációs videó
Play Video about speciális anyagok: varázsfólia inspirációs videó

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!