icon-park_earth

Rendszeres kiadványok gyártása

Rendhagyó kivitelben

Rendszeres kiadványok gyártása

Rendhagyó kivitelben

Újság, folyóirat, magazin nyomtatás

magazin nyomtatás Budapest

Ezen termékcsalád legfőképpen a kiadók tevékenységi körébe tartozik, legyen az rendszeresen vagy alkalmanként megjelenő kiadvány. Önkormányzati újságok, havonta, negyedévente megjelenő folyóiratok, periodikák, igényes magazinok egyaránt előfordulnak portfóliónkban, kis és közepes példányszámban (már 50 darabtól), digitális vagy ofszet technológiával gyártva mennyiségtől és kiadvány típustól függően. Újság nyomtatás szolgáltatásunk hagyományos és rendhagyó megoldásokkal is elérhető – keressen minket: kiadvány gyártás Budapesten a digitális nyomdaüzemünkben és a gödöllői ofszet nyomdánkban!

Alapanyag, kötészet

A kiadvány gyártás egyik sarkalatos pontja az alapanyag és a kötészet módjának kiválasztása. Az íves technológiával (max. méret B1) gyártott magazinjaink alapanyaga lehet kisebb grammsúlytól kezdve (70 g) a magasabb grammsúlyú (350 g) papírokig nagyon sokféle, ofszet, vagy mázolt felületű műnyomó alapanyagok. A leggyakoribb a ragasztókötött kivitel, de előfordulnak irkatűzéssel, vagy csak egyszerűen hajtással készülő újságok. A borító kaphat akár egyedi felületkezelést is (3D-UV lakk, fémfólia, stb.). Ezek a tényezők mind befolyásolják a magazin nyomtatás árakat – egyedi folyóirat gyártásért kérjen tőlünk ajánlatot!

Magazin kötészet

Behúzások, mellékletek, perszonalizálás

Magazin behúzás
Újság gyártás esetében gyakran felmerülő igény a mellékletek gyártása, behúzása a magazinba, folyóiratba. A hajtott, vagy formára stancolt mellékleteket manuálisan behúzzuk tetszőleges, vagy akár meghatározott helyre igény szerint. Egyedi lehetőség a magazin gyártás során, hogy a borítót perszonalizáljuk, amihez speciális megoldások állnak rendelkezésre. A 3D nyomtatás magazinok esetében gyakori igény, mivel ezzel a nyomdai eljárással különleges látvány és hatás érhető el. Ezen kívül igény szerint akár postai címzéssel is ellátjuk a borítót, ami egyszerűsítheti a címzetthez való eljuttatást. Ismerje meg folyóirat nyomtatással kapcsolatos szolgáltatásainkat!

Hogyan lehetséges szén-dioxid-semleges
az újság-, folyóirat- és magazingyártás?

A gyártás során termelődő CO2 mennyiségét felmérve a kibocsátás hatását ellensúlyozhatjuk szén-dioxid-kompenzációs programokhoz való csatlakozással.

Partnerünkkel, a ClimatePartnerrel való együttműködés keretében létező kompenzációs  projekteket kínálunk. A kompenzációt tanúsító védjeggyel igazoljuk, melyet az újságon, folyóiraton vagy magazinon feltüntetünk.

A szén-dioxid-kompenzációs támogatás díja az újság, folyóirat vagy magazin árának mindössze 2%-a!

CO2 semleges folyóiratgyártás

Ha szeretne többet megtudni, keresse Apor Judit kereskedelmi csoportvezetőt!

apor.judit@primerate.hu

+36 20 224 2516

Inspirációs videó

Ízelítő korábbi munkáinkból

újság nyomtatás Budapest - videó
Play Video about újság nyomtatás Budapest - videó

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek