icon-park_earth

Ezt kérte a megrendelő, ezt kapja… vagy jobb, ha mégsem?

Nem csak a különféle nyomdai termékek előállításában tettük magasra a lécet, de kimagasló ügyfélkezelésünkkel is kitörölhetetlenül bevéstük magunkat az említésre méltó budapesti nyomdák sorába. Megbízóink nem csupán digitális nyomdai szolgáltatásaink előnyeit élvezhetik, hanem kreativitásunkra, segítőkészségünkre és – adott esetben – építő jellegű kritikáinkra is támaszkodhatnak.

Védjegyünk a precizitás, motivációnk az ügyfél-elégedettség

Függetlenül attól, hogy kis példányszámú vagy nagyüzemi nyomtatásról van szó, szakértelmünk legjavát nyújtjuk. Nem teszünk különbséget kisebb vagy nagyobb volumenű munka között, célunk a maximális ügyfél-elégedettség és a tökéletes végeredmény. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, többéves releváns tapasztalatunkra alapozva, az együttműködés első pillanatától olyan nyomdaipari megoldások megtalálására törekszünk, amelyek minden szempontból hozzák az elvárt magas minőséget. Azontúl, hogy közösen kiválasztjuk az Önnek legkedvezőbb gyártási technológiát, segítünk a kreatív ötletelésben, a grafikai tervek kivitelezésében és ellenőrzésében is. Díjmentesen vállaljuk a hozott nyomdai állomány átnézését is így, ha valamiben bizonytalan, eloszlatjuk minden kételyét, miközben konkrét megoldásokkal szolgálunk a kérdőjeles részletekre.

Ha létezik jobb alternatíva, megtaláljuk, megvalósítjuk

Ha a helyzet úgy kívánja vagy ha szakmai szempontok miatt indokoltnak látjuk, akár le is beszéljünk az eredeti terveiről. Helyettük a gyakorlatban is jobban működő, marketing szempontból is megfelelőbb, esztétikusabb és olykor költséghatékonyabb megoldásokat adunk, olyanokat, amelyekkel minden szempontból jól járhat. Tisztában vagyunk azzal, hogy laikusként könnyű elveszni a digitális és ofszet nyomtatás sajátosságaiban, éppen ezért arra törekszünk, hogy már az együttműködés első momentumaiban kézen fogjuk és végigvezessük a digitális nyomtatás útvesztőjében. Azért, hogy ne legyenek álmatlan éjszakái vagy kétségei afelől, hogy a munka oroszlánrészét a lehető legjobb kezekre bízta.

Úgy dolgozunk elképzelése megvalósításán, mintha az a sajátunk lenne

Ha nincs tűpontos terve az sem baj. Ötleteinek megvalósításában, illetve a nyomdaipari termékek műszaki paramétereinek meghatározásában is számíthat ránk. A közös projekt első pillanataitól nyitottan állunk az ügyféligényekhez. Elképzeléseit nem megvétózni, hanem továbblendíteni, támogatni szeretnénk. Hiszünk az értékteremtésben és abban, hogy a közös együttműködés sikerének egyik kulcsa, ha úgy állunk minden munkához, mintha csak saját magunknak csinálnánk azt. Tegyen próbára minket!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek