icon-park_earth

Könyv-nyomtatás digitális technológiával: mikor és kinek jó?

Sokaknak lapul az asztalfiókjában egy vagy több kézirat. Naplók, feljegyzések, regényvázlatok vagy versek, amelyek, ha nem is landolnak azonnal a nemzetközi könyves sikerlisták élén, mégis érdemesek arra, hogy a nagyközönség elé kerüljenek. Ahogy mondani szokás, a téma az utcán hever, csak le kell hajolnunk érte. Mi ezt azzal egészítenénk ki, hogy ha már szembejött egy jó téma vagy könyvötlet, ne hagyja veszni, mert a Prime Rate-nél vállaljuk alacsony példányszámú könyvek nyomtatását is! Tesszük mindezt az adott kiadvány típusához, illetve a megbízói igényekhez igazodva, költséghatékonyan. Budapesti nyomdánk digitális nyomtatással, valamint ofszet nyomtatással is foglalkozik.

Digitális vagy ofszet könyvnyomtatás? Segítünk választani

Könyvnyomtatás tanácsadás
A könyvnyomtatás ma már nem luxus vagy kiváltság kérdése, sőt, még kiadóra sincs feltétlen szüksége ahhoz, hogy rövid időn belül kézbe vehesse élete első (és talán nem utolsó) könyvét, kiadványát. Könyvnyomtatást kis példányszámban is vállalunk, ráadásul kétféle megfizethető könyvnyomtatási mód közül választhat az, aki bizalmat szavaz nekünk. Azt, hogy a digitális nyomtatás vagy az ofszet nyomtatás éri meg majd jobban, mindig csak azt követően tudjuk eldönteni, ha átbeszéltük a megrendelővel a példányszámot, a könyv terjedelmét, méretét, dizájnját és a választott kötészeti módot. Ezeket összhangba hozni egy kívülálló számára nem is olyan egyszerű, ezért budapesti nyomdánk vállal könyvnyomtatás kapcsán szaktanácsadást is. Így, ha ma még csak elképzelései vannak, a következő napokban már konkrétumai is lehetnek, mert nem csak a megfelelő könyvgyártási technológia kiválasztásában számíthat ránk, de a digitális nyomtatással, kötészettel kapcsolatos kérdéseivel is bátran fordulhat hozzánk.

Digitális nyomtatás – teljes körű szolgáltatást kínálunk

Keménytáblás könyvnyomtatás

Általánosságban elmondható, hogy digitális nyomtatást akkor érdemes választani, ha csak néhány darabos, kis példányszámú, viszont rövid határidős munkáról van szó, míg az ofszet nyomtatás előnyét azok élvezhetik leginkább, akik kedvező áron szeretnének nagyobb példányszámban nyomtatni.
Puhatáblás könyvnyomtatás akár hidegragasztó-kötéssel, keménytáblás, cérnafűzött könyvek vagy egyedi kötészeti módok – a Prime Rate-nél nem kell kompromisszumot kötnie ezekben sem, hiszen többfajta, teljes körű kötészeti megoldást kínálunk.
Szépirodalom, szórakoztató irodalom, zenei vagy jogi kiadványok? Nálunk nem számít a téma, csak az, hogy a könyvnyomtatás végeredménye, vagyis maga a késztermék tökéletes legyen. Ha a komplett könyvgyártási munkát ránk bízná, első körben mindenképp lépjen kapcsolatba velünk! Kérje megbízására szabott árajánlatunkat online!

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek