icon-park_earth

150 év mérföldkövei

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Fővárosi Vízművek

kihívás

150 év történetének átfogó bemutatására vállalkozott a Fővárosi Vízművek, amikor jubileumi rendezvényük vendégeinek egy kisméretű, de exkluzív katalógust terveztek. A prémium kategóriás kiadvánnyal a vállalatnak a szolgáltató szektorban betöltött erejét és súlyát is hangsúlyozni kívánták. A borító látványos grafikai elemeinek mértéktartó, de határozott kiemelésére kértek nyomdánktól ötleteket.

megoldás

A Lánchíd mai fotójába beépített archív rajzot, valamint a jubileumi céglogót kellett úgy különlegessé tennünk, hogy a Vízművek arculati elemeinek stílusa ne sérüljön. A korabeli rajzot sima UV-formalakk helyett, a papír síkjából markánsan kiemelkedő 3D UV-lakkal láttuk el, a finoman cizellált logó pedig ezüstösen csillogó „scodix foil” fóliát kapott. A látvány magáért beszél…

 

ügyfélvélemény

„Ünnepi katalógusunk azzal a céllal készült, hogy bemutassuk a Vízművek 150 éves fennállásának állomásait, innovatív megoldásait, és a vállalat azon törekvését, hogy minden időben a korszak legmodernebb vívmányait alkalmazza. A Prime Rate segítségével, hazánk e páratlan nemzeti értékéhez méltó katalógus született, mely nagy sikert aratott a jubileumi ünnepségen megjelent vendégek körében.”

Pápai Andrea – marketing menedzser

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!