icon-park_earth

150 év mérföldkövei

Megrendelő

nyomdai ügyfeleink: Fővárosi Vízművek

kihívás

150 év történetének átfogó bemutatására vállalkozott a Fővárosi Vízművek, amikor jubileumi rendezvényük vendégeinek egy kisméretű, de exkluzív katalógust terveztek. A prémium kategóriás kiadvánnyal a vállalatnak a szolgáltató szektorban betöltött erejét és súlyát is hangsúlyozni kívánták. A borító látványos grafikai elemeinek mértéktartó, de határozott kiemelésére kértek nyomdánktól ötleteket.

megoldás

A Lánchíd mai fotójába beépített archív rajzot, valamint a jubileumi céglogót kellett úgy különlegessé tennünk, hogy a Vízművek arculati elemeinek stílusa ne sérüljön. A korabeli rajzot sima UV-formalakk helyett, a papír síkjából markánsan kiemelkedő 3D UV-lakkal láttuk el, a finoman cizellált logó pedig ezüstösen csillogó „scodix foil” fóliát kapott. A látvány magáért beszél…

 

ügyfélvélemény

„Ünnepi katalógusunk azzal a céllal készült, hogy bemutassuk a Vízművek 150 éves fennállásának állomásait, innovatív megoldásait, és a vállalat azon törekvését, hogy minden időben a korszak legmodernebb vívmányait alkalmazza. A Prime Rate segítségével, hazánk e páratlan nemzeti értékéhez méltó katalógus született, mely nagy sikert aratott a jubileumi ünnepségen megjelent vendégek körében.”

Pápai Andrea – marketing menedzser

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek