icon-park_earth

18 hónap védelem ajándékba

Megrendelő

Prémium egészségpénztár

kihívás

Mindig nehéz megoldást találni arra a problémára, hogy egy szolgáltatást miként adjunk át kézzelfogható módon. Ez a kérdés merült fel akkor is, amikor a Prémium Egészségpénztár egy exkluzív szolgáltatáscsomagot szeretett volna nyomtatott formában átnyújtani törzsügyfeleinek. Fontos volt, hogy az ajándék súlyának, értékének megfelelő, figyelemre méltó külső megjelenést alkossunk.

megoldás

A szokványos voucher helyett olyan megoldásra volt szükség, amely minimális kézi munkával jár, költséghatékony, mégis extra külsőt kölcsönöz a terméknek. Sikerült megalkotnunk egy olyan stancolt papírszerkezetet, ami egyszerű, mégis látványos, és arra ösztönzi az ügyfelet, hogy megőrizze, és sokáig emlékeztesse a plusz szolgáltatásra. Az általunk kiötlött formára az ügynökség ráillesztette az üzenetet. A marketingeszközt ofszet nyomtatással gyártottuk le az igényelt példányszámban.

ügyfélvélemény

„A Prime Rate és az ügynökség együttműködésének eredményeként nagyszerű megoldás született. A voucher formáját nemcsak mi találtuk azonnal jó ötletnek, de ügyfeleink körében is tetszést aratott. A siker bizonyítéka, hogy már több utángyártásra is sor került. ”

Rozinka Henrietta –
Prémium Egészségpénztár

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Várjon még!
Miben segíthetünk?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hátha mégis tudunk segíteni!