icon-park_earth

18 hónap védelem ajándékba

Megrendelő

Prémium egészségpénztár

kihívás

Mindig nehéz megoldást találni arra a problémára, hogy egy szolgáltatást miként adjunk át kézzelfogható módon. Ez a kérdés merült fel akkor is, amikor a Prémium Egészségpénztár egy exkluzív szolgáltatáscsomagot szeretett volna nyomtatott formában átnyújtani törzsügyfeleinek. Fontos volt, hogy az ajándék súlyának, értékének megfelelő, figyelemre méltó külső megjelenést alkossunk.

megoldás

A szokványos voucher helyett olyan megoldásra volt szükség, amely minimális kézi munkával jár, költséghatékony, mégis extra külsőt kölcsönöz a terméknek. Sikerült megalkotnunk egy olyan stancolt papírszerkezetet, ami egyszerű, mégis látványos, és arra ösztönzi az ügyfelet, hogy megőrizze, és sokáig emlékeztesse a plusz szolgáltatásra. Az általunk kiötlött formára az ügynökség ráillesztette az üzenetet. A marketingeszközt ofszet nyomtatással gyártottuk le az igényelt példányszámban.

ügyfélvélemény

„A Prime Rate és az ügynökség együttműködésének eredményeként nagyszerű megoldás született. A voucher formáját nemcsak mi találtuk azonnal jó ötletnek, de ügyfeleink körében is tetszést aratott. A siker bizonyítéka, hogy már több utángyártásra is sor került. ”

Rozinka Henrietta –
Prémium Egészségpénztár

Érdekli az ajánlatunk?

Kérjük, adja meg a nyomdai paramétereket és küldjük az árajánlatot.

Egyeztessünk telefonon?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és munkaidőben visszahívjuk, hogy közösen megbeszéljük a részleteket!

Ötletekre van szüksége?

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, és egy rövid egyeztetés után kreatív nyomdai megoldásokat javasolunk!

Szívesen segítünk...

ha papír alapú nyomdaterméket keres,
legalább 50 db-os mennyiségben.

Nyomdatermékek